Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Jesienne pogaduchy i bajanie przyjaciół :)

4067
#zraniona nieaktywny
23 stycznia 2011r. o 20:12
hej GosiaM ;) i bylu
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4743
#MANSON nieaktywny
23 stycznia 2011r. o 20:13
Ciekawe jakby inwestor zareagowal jakbysmy tak razem wygladali?hihi! :D

:D
5459
#betryga nieaktywny
23 stycznia 2011r. o 20:13
to jak bedzie piszesz sie na dwa w jednym zraniona :D :D :D :D
4067
#zraniona nieaktywny
23 stycznia 2011r. o 20:15
betryga napisał(a): u mnie masz dwa w jednym plytki na płytki a do tego masaż :D :D :D :D :D :*

pytam sie powaznie,niechce mi sie zbijac w kuchni plytek,a chce sobie inne polozyc,czy moge je jakos zeszlifowac i inne na nie sobie polozyc???

Dopisane 23.01.2011r. o godz. 20:15:

betryga napisał(a): to jak bedzie piszesz sie na dwa w jednym zraniona :D :D :D :D
a ile placisz??? :D jak wystarczajaco to mozesz plytki polozyc mi w kuchni ;) a masaz pozwole ci zrobic za darmo hehehe :P
4743
#MANSON nieaktywny
23 stycznia 2011r. o 20:17
Wole nie wypowiadac sie na temat szczegolow naszej pracy na forum, ale ja osobiscie bym tego sobie nie zrobil chociaz mozna.
;)
5459
#betryga nieaktywny
23 stycznia 2011r. o 20:18
no to połączymy za darmo płytki i za darmo masaż :D :D :D
4743
#MANSON nieaktywny
23 stycznia 2011r. o 20:18
a Betryga za masaz to Ci nawet na suficie polozy! hihi! :D
4067
#zraniona nieaktywny
23 stycznia 2011r. o 20:19
MANSON napisał(a): Wole nie wypowiadac sie na temat szczegolow naszej pracy na forum, ale ja osobiscie bym tego sobie nie zrobil chociaz mozna.
;)

wiec musze zbijac ?? ;( a mam jeszcze jedno pytanie,mam zaokraglone futryny, tapetowalam sobie sciany,a futryny pomalowalam, ale troche to wykonczenie nie za fajnie wyglada,co moge zrobic by te koncowki jakos wykonczyc na rogach futryn,aby tapete z ta farba jakos zrobic,szukalam po sklepach i nie widzialam zadnych listewek ktore by sie tak zginaly na gorze ;(
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza