Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Jesienne pogaduchy i bajanie przyjaciół :)

~Lwiczka niezalogowany
25 stycznia 2011r. o 7:57
.... a Tyldzia oooooo dzień dobry :P he he a co to do Kościoła się wybierasz :D też miłego dnia dla Ciebie
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Jowita niezalogowany
25 stycznia 2011r. o 8:06
Witaj Lwiczko ;) Dzisiaj wszyscy chyba w dobrych humorkach ;) Ja już po kawusi i od rana biegam, ale chwilkę między ..... z doskoku znajdę ;) Hm ....do kościoła Tyldę wysyłasz....... no,no
~Lwiczka niezalogowany
25 stycznia 2011r. o 8:10
.... hejka Jowitko... ja Tyldzi nigdzie nie wysyłam , ale skoro mówi o litanii to z jednym mi się kojarzy :D , ale może Tyldzia ma rację ...nie będę wymieniać to nikogo nie pominę :> aaaaaaaaaa ja dziś w złym humorze od ranka :| źle się jakoś czuję także Tyldzi wypowiedź mnie nie wzruszyła :D biorę się za jakąś robotę a tak mi się nie chce :> miłego dnia Jowitko :*
~Kierowniczka zamieszania niezalogowany
25 stycznia 2011r. o 8:24
~ napisał(a): Przepisz litanie do wszzystkich swietych to, nie pominiesz nikogo.

A Ty pocałuj psa w ogon :D

A całą resztę witam :) i ostrzegam przed świńską grypą :| bo w Bolesławcu są już zachorowania :| niestety ;(

~K.Z niezalogowany
25 stycznia 2011r. o 8:31
:D

&feature=related
~Lwiczka niezalogowany
25 stycznia 2011r. o 8:34
... ha ha dostało się Tyldzi :D... witam Panią Kierownik ;) miłego dzionka życzę :) ...oj ta grypa wszędzie jej pełno ;(
~K.Z niezalogowany
25 stycznia 2011r. o 8:38
Strach dzieci do szkoły wysyłać :| moje w domu obydwoje , jedno po chorobie , drugie coś bierze :|

&feature=pyv&ad=6674407626&kw=urszula
~Jowita niezalogowany
25 stycznia 2011r. o 8:39
...a psik...hm chyba nie ptasia ?? ;(
Lwiczko widzę,że humorek wraca :D Witam również K Z ;)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza