~zraniona niezalogowany 25 stycznia 2011r. o 10:24
wlasnie chcialam napisac zebys mi oddala sloneczko,wczoraj bylo a dzis nima,teraz wiem kto mi ukradl :> Rusalko pamietam teramin 2 luty :D wiec czekam na ciebie, a jak mi sie uda to wczesniej wpadne do ciebie ;) twojego slodkiego maluszka zobaczyc...
Drugiego wpadamy z żarłaczem rano na sete..słonce juz wkladam do koperty,zawieszam golębiowi na szyi ....fruuu ...otworz okno ....to ten z ciemną głowka ;)
Hejka dziewczyny :* Rusałko z tego co piszesz to ja już swojego nie wychowuje od 17-tu lat hihi ;) a muszę Ci powiedzieć, że potem to i nawet pilnować nie musisz :D
Ranniusia Tobie zimno bo za dużo chyba wczoraj tego winka było :P Nie będę wytykać paluchami z kim to Ty piłaś :D Najpierw było nas dwie, potem trzy, a potem kto się jeszcze do Ciebie przypałętał ha :P
No Rusałko Ty dogrzewasz jeszcze nieodłączną suszarką :D
~zraniona niezalogowany 25 stycznia 2011r. o 10:33
Jowitko moja kochana nie gniewaj sie ale troszku cie oszukalam,nie plam winka lecz zielona cherbate,mowilam jestem na diecie i niechce jej przerywac :] kiedys napije sie z toba,ale narazie na 3 miesiace mam post we wszytskim,a jak cos sobie do glowy wbije to jestem uparta i trzymam sie tego :P .Bidaczko moja nadarmno sie sama upilas :D hehehhe
No...coś Ty ja nie biję, ale Tobie dupsko jak będzie potrzeba to strzaskam, a Ty już wiesz za co :> Zacznij się już bać jak zrobisz coś nie tak :P Słuchaj starszych ;)
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.