... dziękuję Pani Kierownik za piosenkę :* uwielbiam Urszulę ;) a dziś jakaś do niczego jestem ...hmmm a humorek Jowcia to ja zawsze mam nawet jak jest zły :D ale co tam zima wraca i jedziemy an kulig? :] :D
Właśnie dzwoniła moja córka i mówiła, że mój wnusio też jest przeziębiony ;( nie da Go do przedszkola tylko zostawi przez tydzień w domu :)
K.Z no babuszce nie wszystko wypada w miejscu publicznym hihi :D
Usiłowalam sie przedrzec przez wszystko ,co piszecie ..ale nie da rady ..chyba przez te bandaże na cyckach ... w kazdym razie falco :*:* dziekuje za różyczki ... Jowitko,ja tam cięta nie jestem ,ino w telewizji tak mowili,ja ze swoim im dluzej rozmawiam,tym dochodze do wniosku,ze choc kocham gada,obce jest mi męskie rozumowanie ...ale wyszkolony jest...kiedys dawno dawno,kolezanki w pracy ,co były w wieku przedemerytalnym mówily do mnie ...chłopa sie do czterdziestki wychowuje,potem po czterdziestce trza go dobrze pilnowac,zeby takiego wychowanego żadna frania nie zabrała ... wiec jeszcze cztery lata bede wychowywac a potem ..inwigilacja i ścisła kontrola :D jak to mówil Stalin -kontrola podstawą zaufania ;)
witam słonecznie..ooo słonko nawet wyszło ... malutki bawi sie w łozeczku ,slicznie gaworzy , ukochany własnie pojechal do pracy ,dzieciaczki w szkole , najstarszy konczy dzis 10 lat ...starzejemy sie .... :D
ech ... nie napisze,ze wszystkich chlopow kocham ...bo dostalabym opper ..ale swojego tradycyjnie i zawsze..jakbys to czytal kochanie ...sam wiesz.. punktowac zawsze warto :)
Jowitko z tym kołkiem to moze i miałas racje ..nie w śniegu go jednak znalazłam :D
odwiązałam bandaz z cyckow i heja ... !! :D
Gosiak maczkowa panienko buziak :*
Jowitka czarodziejko zabaw snieznych :*
Lwico salonowa tudzież :*
ranna o ile jest tez :*
pannie i E choc oni w swoim swiecie tez po buziaku :*:*
i banom naszym przeboskim :*:*:*:* muahhh
a co ..znajcie pańskie serce ;)
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.