Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Jesienne pogaduchy i bajanie przyjaciół :)

~:) niezalogowany
28 stycznia 2011r. o 10:43
GoSiaM napisał(a): Jak nie jesteś Grzdylem :D to coś na to zaradzimy ;) :)

Goch, to nie ja pisałem :D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2945
Mgosia
28 stycznia 2011r. o 10:45
~młoda napisał(a): GRZDYLEM? nie rozumiem kogo określasz grzdylem czy to coś w porównaniu TYLDA :>

Nie , to ten hultaj co napisała nade mną, a podszywa się pod innych :D :D :D
Więc sorki jak zdenerwowałam :)

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
28 stycznia 2011r. o 10:47
~młoda napisał(a): GRZDYLEM? nie rozumiem kogo określasz grzdylem czy to coś w porównaniu TYLDA :>

Nie Grzdyl_Ponury to nawspanialszy osobnik na tym świecie :)
Jak sie zalogujesz to da Ci popalić :D :D
4382
#rusalka nieaktywny
28 stycznia 2011r. o 10:51
z tego ,co widzę grzdyl jest również najskromniejszym naszym przycupującym przy kominku ;)

witanko wszystkim, dzionek sliczny,nie ma co narzekać...a dziś już ...weeeeeeekend :D
niby mnie,matce polce żarłaczowej powinno byc wszystko jedno ..alee..i tak się cieszę ;)

Człowiek ma to,na co się zgadza .
28 stycznia 2011r. o 10:55
rusalka napisał(a): z tego ,co widzę grzdyl jest również najskromniejszym naszym przycupującym przy kominku ;)

A co mam zrobić jak nikt nie chce mnie chwalić?? :P
MUSZEM się sam pochwalić :P
2945
Mgosia
28 stycznia 2011r. o 10:55
Hej Rusałko :) dobrze że jesteś , pal tutaj bo ja muszę zająć się innymi sprawami :)
Do później :)

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
28 stycznia 2011r. o 10:57
Z obcą babą chcesz mnie zostawić :> ?!
Żegnam ozięble :>
2945
Mgosia
28 stycznia 2011r. o 10:59
O masz jaki łasy na pochwały :D
No dobra niech Ci będzie .... Grzdylu Ty jesteś jak zdrowie :) nikt się nie dowie ....jako smakujesz, aż się zepsujesz :P:P:P :D

Dopisane 28.01.2011r. o godz. 10:59:

Grzdyś nie bój się jej , ona jest miła :) jak będzie Ci krzywdę robić to dzwoń :D albo głośno krzycz :D

Hi hi , Rusałko szczypnij go , ale mocno :] :D

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA KGHM zaprasza