Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Jesienne pogaduchy i bajanie przyjaciół :)

4382
#rusalka nieaktywny
28 stycznia 2011r. o 11:00
Grzdylku...no teraz to mnie zabolalo ....obcą? a może z czułą,rozumiejącą jak nikt najciemniejsze aspekty Twojej wrażliwej duszy ...pełnej uniesień,artystycznego nieładu ,ale jakże czarownej .. z kobieta ,ktora jak w ten obraz spogląda w twe internetowe oblicze... czymże zasłuzyłam na Twa niełaskę,ze wyrazasz się o mnie ....obcej .... tak więc żegnam ..nieutulona w żalu .... niech grzdyl pali...fochne sie jak rasowa kobieta....pa!!!

Człowiek ma to,na co się zgadza .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~młoda niezalogowany
28 stycznia 2011r. o 11:00
ale się tak nie starajcie mi pomóc dziękuje wszystkim do widzenia ;(
2945
Mgosia
28 stycznia 2011r. o 11:01
Młoda , ale jak mamy pomóc , skoro nic się nie odzywasz do nas :( Jesteś samotna , to pisz tu z nami :)

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
4382
#rusalka nieaktywny
28 stycznia 2011r. o 11:01
Gosiu witaj kochana ...nie bede go szczypac,bo wlasnie sie fochnęlam ... żadnych innych gestów,nawet miłych też nie będzie ... może mi przejdzie w okolicach wypłaty..a na razie zamieniam się w głaz ..O!

Człowiek ma to,na co się zgadza .
2945
Mgosia
28 stycznia 2011r. o 11:07
Rusałko , na mojego dręczyciela fochać , no wiesz Ty co :> :D on taki płochliwy :) boi się chłopak ;) musisz zrozumieć , wiesz jacy są ci nasi mężczyźni :D

Dopisane 28.01.2011r. o godz. 11:07:

~młoda napisał(a): ale się tak nie starajcie mi pomóc dziękuje wszystkim do widzenia ;(

Młoda :) to jak będzie ? odzywasz się , czy nie ? :) bo ja muszę uciekać , a chcę to wiedzieć :)

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
~:) niezalogowany
28 stycznia 2011r. o 11:09
zrobicie mi dobrze i nie będe się obrażał :D
~:) niezalogowany
28 stycznia 2011r. o 11:10
~:) napisał(a): zrobicie mi dobrze i nie będe się obrażał :D

Zdanie zawsze zaczynam z dużej litery :>
Zapamiętaj to nie takie trudne :P
2945
Mgosia
28 stycznia 2011r. o 11:12
:> :> :> kijem , no i jak ja mam Cie zostawić pod czyjąś opieką niedobroto jedna ??
Później będę musiała się wstydzić :| :D :D :D

Dopisane 28.01.2011r. o godz. 11:12:

Upssssssssssssssss :| przepraszam :D

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA Nowe mieszkania w Bolesławcu