Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Jesienne pogaduchy i bajanie przyjaciół :)

~E:) niezalogowany
31 stycznia 2011r. o 6:12
&feature=related
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
31 stycznia 2011r. o 7:03
Cisza i piękno . :) Eh żyć się chce .
Miłego dnia Wszystkim :D :D :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~Jowita niezalogowany
31 stycznia 2011r. o 7:22
Witam i miłego choć mroźnego dnia życzę :)
~Lwiczka niezalogowany
31 stycznia 2011r. o 8:52
Dzień dobry Wszystkim :) miłego dnia życzę i miłej pracy dla zapracowanych kominiarzy ;) buziaki dla mojej kochanej Rybki :* :* :*
4382
#rusalka nieaktywny
31 stycznia 2011r. o 10:07
Jo wos witom cołom pitom :D

dzien dobry..weekend niestety za szybko minąl..nie zdązyłam się nacieszyc swoim chlopem..a wlasciwie to ja ciągle czuję jakis niedosyt ..ile by nie był w domu ,ciągle mi mało :)

drzewa za oknem jak w ruskiej bajce,tak pieknie oszronione :):) dzien dobry kochani :) wstajemy... no oprocz żarłaczyka..ten dopiero zasnął :)

Człowiek ma to,na co się zgadza .
~zraniona niezalogowany
31 stycznia 2011r. o 10:09
Witam wszytskich w ten mrozny ranek :/ cosik cisza z rana dzisiaj :|
4553
#Margot2000 nieaktywny
31 stycznia 2011r. o 10:38
Witajcie ;) Chyba wszyscy pracuja ostro albo maja taki do ....pupy nastroj jak ja ;(
4314
#wiewióra nieaktywny
31 stycznia 2011r. o 10:54
Witam kochani dziś znów zimno i to bardzo na moim zaokiennym termometrze -12(dodam że na drugim piętrze)

PRZYJACIEL To nie ktoś,kto zawsze mówi Ci to ,co chcesz usłyszeć,ale ktoś kto Ci przypier.oli jak zaczniesz rujnować sobie życie!!!!!!!!!!!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza