Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Jesienne pogaduchy i bajanie przyjaciół :)

4314
#wiewióra nieaktywny
31 stycznia 2011r. o 11:22
~zraniona napisał(a): wewiora w jakim wieku twoje dzieciaczki :)

Syn w maju skończy 4 lata a córcia w czerwcu 2 latka

PRZYJACIEL To nie ktoś,kto zawsze mówi Ci to ,co chcesz usłyszeć,ale ktoś kto Ci przypier.oli jak zaczniesz rujnować sobie życie!!!!!!!!!!!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~zraniona niezalogowany
31 stycznia 2011r. o 11:23
moja corcia tez ma 4 i 11,musze konczyc bo smutasek przyszedl :)
~Jowita niezalogowany
31 stycznia 2011r. o 11:24
Laila no to ja tak : szalalala la lala .Mogę sobie tylko pofałszować pod nosem :> a co niech inni uszy zatykają jak się nie podoba :P
~Lwiczka niezalogowany
31 stycznia 2011r. o 11:24
... hejka dziewczyny :* ... witam Wiewiór :) ...Jowitko kochana oczywiście że piję kawusię , ale zamotana jestem od ranka bo córcia moja złapała wiruska i masakra ;( aaaa ja oczywiście w pracy :| .... no rok księgowy zamknięty, także biorę sie za nowy wymiar he he a moi podatnicy bardzo to lubią :D pozdrawiam JOWITKĘ I PRZESYŁAM CAŁUSA OD MOJEGO LUBEGO :* buziaki także dla Wszystkich przepięknych kominiarek zaglądających pod kominek :* aaaaaaaa mężczyznom posyłam uśmiech bo dziś mroźno :D ach ja jak zwykle tak samo zamotana jak zakochana w mojej Rybce :*
~Jowita niezalogowany
31 stycznia 2011r. o 11:25
Ranniusia, a dlaczego Smutasek przestał pisać , pozdrów Ja :* :*
4401
#laila nieaktywny
31 stycznia 2011r. o 11:27
ale cos tak cichusio Jowitko brzeczysz?
nawet ja nie slysze tego falszowanka :P

...ale ja Tobie staram sie na miare moich skromnych silek pomagac...uffffffff ciezkawo mi idzie,ale lalala...szalala,szalala...sazalalalala

...nie oceniaj mnie,bo ja wiem kim jestem... ...nie oceniam innych,bo każdy wie kim jest...
4314
#wiewióra nieaktywny
31 stycznia 2011r. o 11:29
Dziewczyny leżą w łóżkach mam nadzieję że szybko zasną moja córcia i córcia sąsiadki

PRZYJACIEL To nie ktoś,kto zawsze mówi Ci to ,co chcesz usłyszeć,ale ktoś kto Ci przypier.oli jak zaczniesz rujnować sobie życie!!!!!!!!!!!
~Jowita niezalogowany
31 stycznia 2011r. o 11:29
Hej Lwiczka no to ja też Ciebie i Rybkę :* :* Mój wnusio całuje mnie tak muuuuła :* to ja Was każde z osobna też muuuuuuuła

Wiewiór mój wnusio najmłodszy ma 4 latka ;) :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza