Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Jesienne pogaduchy i bajanie przyjaciół :)

~ niezalogowany
1 lutego 2011r. o 20:14
MANSON napisał(a): Ja sie troche pochichralem! :D

MANSON możesz mi podać stronkę skąd zasysasz
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4743
#MANSON nieaktywny
1 lutego 2011r. o 20:38
Ale o filmy chodzi? jesli tak to;
http://polskie-torrenty.pl/index.php
;) i kilka innych ;)
4067
#zraniona nieaktywny
1 lutego 2011r. o 20:41
macie jakies fajne bajki nowsze na dvd dla dzieci tanio do sprzedania?? bo moj internet nie nadaje sie do tego :/
~ niezalogowany
1 lutego 2011r. o 20:50
torenty odpadaja u mnie film sie bedzie scagał tygodniami potrzebuje jakieś stronki w stylu peb pl. gdzie można sciągać przez rapidshere
4743
#MANSON nieaktywny
1 lutego 2011r. o 20:55
No to sorki przyjacielu ,ale ci nie pomoge.Nie uzywam nic ztego typu. ;)

Dopisane 01.02.2011r. o godz. 20:55:

Ranniusia zrob liste co by cie interesowalo a ja postaram sie cos wygrzebac w necie i zassac ;)
~ niezalogowany
1 lutego 2011r. o 20:59
dzięki za dobre chęci. ja jak byś chciał jakiś film zobaczyć bez ściągania to wejdz na ZALUKAJ PL. jest tam dużo nowość które można zobaczyć online
4067
#zraniona nieaktywny
1 lutego 2011r. o 21:03
moja kolezanka wchodzi na te stronki by cosik obejrzec
http://www.kino.pecetowiec.pl/categories/25/Wersje-HD

MANSON nie mam pojecia... jakies fajne nowsze,przygodowe.. dla dzieci
~E:) niezalogowany
1 lutego 2011r. o 21:28
Często zaczynam dzionek, pod kominkiem, a teraz życzę WSZYSTKIM kolorowych snoooof
&feature=related
:) :) :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza