Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Dolny Śląsk rowerem
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Jesienne pogaduchy i bajanie przyjaciół :)

~Jowita niezalogowany
10 lutego 2011r. o 7:41
Ja już kawkę wypiłam,ale mogę Ci potowarzyszyć :D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Lwiczka niezalogowany
10 lutego 2011r. o 7:49
Cześć dziewczyny :* ... no a gdzie dla mnie kawusia :> witam i kłaniam się nisko całej ekipie kominiarzom , tym co już wstali i pognali do pracy , jak i tym co jeszcze śpią ...wstawaj Rybka :D ...piękny dzionek bo już czwartek i zaraz weekend :D zakręconego pozytywnie dnia dla wszystkich :*
~Jowita niezalogowany
10 lutego 2011r. o 7:53
Hej Lwiczka, a co Ty dzisiaj tak wcześnie i bez kawki ha ;)
~Lwiczka niezalogowany
10 lutego 2011r. o 8:02
... ha a już mam kawusię , musiałam czekać aż sie zrobi w ekspresie :D
4067
#zraniona nieaktywny
10 lutego 2011r. o 8:03
Lwiczko co tam slychac u ciebie??
~Lwiczka niezalogowany
10 lutego 2011r. o 8:09
.... co u mnie? aaaaaaaaa Rannusia jestem pozytywnie zakręcona czyli zakochana :D ...moja Rybka to kochany i wspaniały facet :] siedzę w pracy ale nic mi sie nie chce hihi, dobrze że szefa nie ma, to mogę dziś pościemniać troszkę :D a co to twoje córeczki chore? oj niedobrze , kuruj dziewczynki i sama przy okazji też sie pilnuj żebyś nie zachorowała :* Jowitko a co u Ciebie? :)
~Jowita niezalogowany
10 lutego 2011r. o 8:10
Ranniusia po co pytasz,motylki od LKwiczki i Rybki pchają się nawet przez ekran monitora hihi ;)
~Jowita niezalogowany
10 lutego 2011r. o 8:11
Horera ......dalej nie palę ;( ;(
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMARaport BIK