Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Dolny Śląsk rowerem
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Jesienne pogaduchy i bajanie przyjaciół :)

4401
#laila nieaktywny
10 lutego 2011r. o 8:12
pobudka

...nie oceniaj mnie,bo ja wiem kim jestem... ...nie oceniam innych,bo każdy wie kim jest...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Lwiczka niezalogowany
10 lutego 2011r. o 8:16
witaj laila ;) ...tak trzymaj Jowitka :* hmmmm chyba pójdę za twoim przykladem tylko .... no właśnie , aj musze rzucić to palenie :/ ... mówisz Jowitka że nasze motylki wlazły Ci na ekran hihi, no cóż chyba lepiej że posłałam Ci mtylki niż dym od papierosa :D miłego dnia kobietki :*
5221
#Jowita nieaktywny
10 lutego 2011r. o 8:20
Lwiczka na dzień dzisiejszy wole zapach dymku z papierosa hihi.Papierosy mam w torebce oczywiście, ale na razie ich nie ruszam jak przystało na twardziela hihihihi :D ;(

Witaj Laila :*
4401
#laila nieaktywny
10 lutego 2011r. o 8:20
dzien dobry dziewczynki
jak nocka minela?jakies ciekawe albo nieprawdopodobne sny?
widze,ze humoraski dopisuja :D

...nie oceniaj mnie,bo ja wiem kim jestem... ...nie oceniam innych,bo każdy wie kim jest...
5221
#Jowita nieaktywny
10 lutego 2011r. o 8:23
Ja to miałam sen :D Śnił mi sie papieros, aaaalee się zaciągałam :|
No mówię Wam jaki był cudowny.Budzę się, a tu nie ma popielniczki nie ma papierosa ;( Szara ,zwykła rzeczywistość :]
4067
#zraniona nieaktywny
10 lutego 2011r. o 8:25
laila napisał(a): jakies ciekawe albo nieprawdopodobne sny?

mi sie snilo ze gonilam TORTA,a to oznacza u mnie (TORT) ze bezdie wkrotce niespodzianka jakas ktora mnie ucieszy... ;) . to juz jestem ciekawa co to bezdie :)

Dopisane 10.02.2011r. o godz. 08:25:

tak jak trup i niemowlak od paru dni, a to na nowy poczatek czegos... kto wie moze wkrotce jednak dostane wreszcie prace ;) juz sie nie moge doczekac...
5221
#Jowita nieaktywny
10 lutego 2011r. o 8:25
Nu nu Ranniusia, niech to nie będzie ta niespodzianka o której ja myślę :> Nu nu :>
4067
#zraniona nieaktywny
10 lutego 2011r. o 8:28
nie wiem dokladnie o czym myslisz Jowcia.... ale dam ci znac jak sie spelni ,co to byla ....

Dopisane 10.02.2011r. o godz. 08:28:

zraniona napisał(a):
laila napisał(a): jakies ciekawe albo nieprawdopodobne sny?

a to na nowy poczatek czegos... kto wie moze wkrotce jednak dostane wreszcie prace ;) juz sie nie moge doczekac...

albo jakas nowa milosc?? :D chociaz nie wieze-bo strzege sie tego jak zarazy...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMARaport BIK