Guten Morgen ;) ale bialo z rana ;) a mi sie dzisiaj tak fajnie spalo ze wstac sie nie chcialo :/ Jowisia nie wiem po co sie tak meczysz jak i tak predzej czy pozniej zaczniesz palic :> Bierz kobitko papieroska wsadz do buzi i pociagaj :D a bezdie ci lepiej,i odrazu nocne koszmary i dreki w pracy sie skoncza..
... ta a o lwicy nikt już nie pamięta bo zagrzebana w papierach i nawet jej nie widać :D cześć Rannusia horrrero jedno jak mówi Jowicia ale za to jaka fajna ta horrera hihi :D no obślinię troszkę ciebie :* :* :* a po południu już nie będę ślinić ciebie tylko Rybkę he he :P
Lwico no jak o tobie nikt nie pamieta :> przeciez witam zawsze z rana pierwsza zmiane :> Znowu mnie slinisz,a mylas juz zabki ? :>
Jowisia ja wszytsko robie bys sie nie dreczyla a ty tak brzydko na mnie mowisz ;( Lwiczko jak bezdiesz sie tulic dor ybki-to przytul sie i za mnie :D bezdie mu cieplej ;) :P
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.