Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Dolny Śląsk rowerem
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Jesienne pogaduchy i bajanie przyjaciół :)

~Lwiczka niezalogowany
18 lutego 2011r. o 9:49
ooooooooo :D dziękuję kobietki kochane ;) a gdzie reszta kominiarzy , normalnie wyjechali do jakiejś głuszy czy jak? :D no ja na bieżąco nie podkładam do kominka ale cóż obowiązki i nie mam jak... :D hmmm ale czytam czytam :) no dobra laseczki lecę dalej maltretować drukarkę i komputer hihi :D no jak podatnicy moi dostaną decyzje to wytrzeszczą :| :D :D :D buziolki w polika wasze śliczne :* aaaaaaaa i jeszcze jedno wracać mi tu kominiarze bo znowu zima nas dopadła boście nie dokładali :> no teraz zmykam
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Gocha niezalogowany
18 lutego 2011r. o 10:15
:P :P :P :P :P :P :P :P :P

&feature=related
2900
#falco nieaktywny
18 lutego 2011r. o 10:18
...ło rany!!!....ale bym ,,wjechał ,, nosem w ...tą pianę... ;) Dzień dobry!!!

"bierz życie z każdym oddechem..."
~ niezalogowany
18 lutego 2011r. o 10:19
:> :> :> :> :> :> :>
~Gocha niezalogowany
18 lutego 2011r. o 10:21
Falco nie wiesz co mówisz :D :D :D Sentuś kiedyś o mało się tak nie utopił :D :D :D
:| To znaczy.... ja go trochę podtopiłam :D :D :P
2900
#falco nieaktywny
18 lutego 2011r. o 10:21
:P :P ...jak tam nasza chorowitka... :D :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
4067
#zraniona nieaktywny
18 lutego 2011r. o 10:22
~Gocha napisał(a): Falco nie wiesz co mówisz :D :D :D Sentuś kiedyś o mało się tak nie utopił :D :D :D
:| To znaczy.... ja go trochę podtopiłam :D :D :P

podczas gdy w wanience lezalas??
~Gocha niezalogowany
18 lutego 2011r. o 10:23
A któż tam strzela od samego rana ze swojego tulipana ? :| :D :D

Falco a kto jest chory ? :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMARaport BIK