Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Jesienne pogaduchy i bajanie przyjaciół :)

2945
Mgosia
28 września 2010r. o 21:43
Jak przestanie padać , będzie dobrze , jeśli nie to ...... to wszystkiego można się spodziewać .

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~TOja niezalogowany
29 września 2010r. o 11:01
Chcę ... i na nagle jej wypowiedź przerwał mój telefon.
Czy muszą nam przeszkadzać?W końcu może to miały być proste słowa a jak ważne w tym momencie.Dzwonił do mnie numer zastrzeżony więc przeprosiłem i odszedłem na sekundę by dowiedzieć się kto może dzwonić.
~TOja niezalogowany
29 września 2010r. o 11:04
Dlaczego to tak długo trwa?Czy on nie ma poczucia czasu?Może to jakaś inna dziewczyna która mi go odbierze?Po głowie chodziło mi tuzin głupich bezpodstawnych pytań...
~TOja niezalogowany
29 września 2010r. o 11:10
Czas mijał ona stała jak wryta próbując pozbierać myśli a on rozmawiał jak by czas mu się zatrzymał uśmiechając się.
Jak dotąd rozmawiał w ten sposób tylko ze mną.A może się mylę...
Może tylko mi się tak wydawało?Skończył...
~TOja niezalogowany
29 września 2010r. o 11:15
Podszedł do niej zadowolony.Niestety jego radość była dla niej nie wytłumaczalna.
I na czym skończyliśmy rozmowę?Zadając pytanie z uśmiechem położył zimne dłonie na jej ramionach...
~TOja niezalogowany
29 września 2010r. o 11:19
Teraz próbowałam coś wymyślić żeby nie powiedzieć tego co planowałam jeszcze przed tym nieszczęsnym telefonem.Miałam ochotę żeby zabrał te ręce żeby sam powiedział kto do niego dzwonił.Tylko czy powiedział by mi prawdę?
~TOja niezalogowany
29 września 2010r. o 11:23
Kiedy miałam ochotę powiedzieć coś nie miłego nagle on mi przerwał.
Mam pracę,taką jak zawsze chciałem właśnie dzwonili do mnie właśnie w tej sprawie...
~TOja niezalogowany
29 września 2010r. o 11:27
Jego szczęście przebijało się z moim.Właśnie rozmył moje obawy że mogę być jedną z wielu z którymi się spotyka w
końcu miał do tego warunki.
To co chciałaś powiedzieć wyszeptał mi do ucha wtulając się w moje włosy...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA PÓŁNOC Nieruchomości zaprasza