#Pannazdzieckiem nieaktywny 2 października 2010r. o 12:32
GoSiaM napisał(a): O nie nie , tak łatwo to Ci nie podaruję :> :> należy się butelka wina z jeżyn , czekolada kawowa i czerwona róża :> :D :P Inaczej foch do później starości i jeszcze dwa dni dłużej :> :P
O ja głupi , cóżem narobił , skąd ja Ci jeżyn wezmę?
Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Musisz nazbierać w lesie :P tak jak Alina i Balladyna zbierały malinki :)
"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
#Pannazdzieckiem nieaktywny 2 października 2010r. o 12:39
GoSiaM napisał(a): Musisz nazbierać w lesie :P tak jak Alina i Balladyna zbierały malinki :)
No , a potem butel itd. Będę musiał pogadać z Sentim aby zaspokoić Twe rządze. Do usłyszenia wieczorem , lecę do roboty.
Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
To do wieczorka ;) a wieczorkiem napisze fajne opowiadanko ;)masz jeszcze piosenkę na żeby Ci się dobrze pracowało :)
Dopisane 02.10.2010r. o godz. 17:17:
&feature=related
Dopisane 02.10.2010r. o godz. 18:08:
Bolecnauci na wycieczce
Była już dość późna godzina , kiedy dostałam wiadomość : Cześć tu TOja , jutro jedziemy na wycieczkę i ty masz to wszystko zorganizować, to do jutra
Ale, co , jak , z kim , no ona chyba oszalała , zaburczałam pod nosem . Ciekawe jak ja mam niby to zrobić :> Skąd wziąć busa ... :| no i od razu na myśl wpadł mi mój ulubiony bolecnauta Dankam :) Więc dzwonię... chyba nawet nie zdążyłam mu dobrze wyjaśnić o co chodzi, a ten odrazy odrzekł -tak zgadzam się ! No to super, jesteśmy umówieni o 8 przy parku Waryńskiego . Porozsyłałam wiadomości po forumowych kolegach , od razu dostałam kilka odpowiedzi , TOja nie odezwała się ... Pannazdzieckiem miał jakieś wątpliwości , bo nikogo z nas nie zna , bo to tak niespodziewanie.... ale miał się jeszcze zastanowić. Podałam im czas i miejsce spotkania. Ranek powitał mnie przepięknym słoneczkiem..... wymarzona pogoda na wycieczkę . Sentinel wytarga z piwnicy butelki z winem , ja naszykowałam kanapki dla wszystkich , ale jeszcze po drodze mieliśmy wstąpić do Tesco , coś pokupować na drogę . He he .... zaśmiał się Sentinel pod sklepem , no a jakże, inaczej być nie mogło ... cześć Bylu ! To chyba nasze miejsce spotkań :D i takim to sposobem , bylu też załapał się na wycieczkę :) W parku już czekało kilka osób , Ela przytargała całą reklamówkę kukurydzy , o cholera to się będzie działo :| Z daleka zobaczyłam busa Dankama , o kurcze , ale jak my pojedziemy skoro on nie ma siedzeń ?? :|
Oczywiście uśmiechnięty pyszczek Dankamcia , widać było z daleka .... spoko wodza , damy radę , odpowiedział na moje obawy . Wziąłem kilka skrzynek po kapuście z zieleniaka , są na pace . Może to niezbyt wygodne siedzenia , ale są ;)
Tylko gdzie TOja , no i Pannyzdzieckiem też nie ma :( poczekamy , może się zjawią ..
Z daleka zobaczyłam bardzo szybko biegnąca dziewczynę , wyglądała na bardzo przestraszoną, dobiegła do nas zadyszana , a w reku trzymała skrzydła .... he, he już wiem kto to taki , anioł czuwa ! Nawet nie zdążyła się przedstawić , tylko powiedziała , że gonił ją jakiś zboczeniec , ale się wyłożył na chodniku.... :|
No to pięknie... usiadła obok mnie , na skrzynce , skrzydła postawiła obok . Za chwilkę, zobaczyliśmy biegnącego faceta, to ten zboczeniec ! wykrzyknęła TOja. No to go teraz dorwiemy , powiedział Daniel . Facet leciał prosto do nas , chłopaki juz się ostro nastawili ..... Cześć, bałem się, że nie zdążę, jeszcze po drodze się wywróciłem .... a zapomniałem , to ja jestem Pannazdzieckiem :) Popatrzyliśmy po sobie i rozległ się donośny śmiech :D ładny mi to zboczeniec .... No dobra wskakuj i jedziemy . Pannazdzieckiem wskoczył do busa , na skrzynkę obok i..... coś chrobotnęło , ja pierdziu . . ! to skrzydła .....
"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
#Pannazdzieckiem nieaktywny 2 października 2010r. o 22:53
Gosia , mówiłem ,że jesteś wielka ? W życiu nie stworzyłbym takiej fantastycznej bajki , która nikogo nie obchodzi oprócz mnie , Eli , Aniołka i Sentinela , jak myslę. Ciepło mi się zrobiło pod serduszkiem w ten sobotni wieczór. Dzięki Tobie. Jesteś mi inspiracją.
:D :D :D Ty się bój o to, co się mogło dziać na tej wycieczce :D bo jak mnie wena weźmie, to może kiedyś napisze :D
No widzisz , tak to jest, jak się Gochy nie słucha :D skarpeta była lepsza :D :P
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.