Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Jesienne pogaduchy i bajanie przyjaciół :)

2945
Mgosia
21 grudnia 2011r. o 22:33
Albo nie !! Zmiana planów wracajcie :) :* :D
Zobaczcie jak mi dobrze Wszyscy pomagają :)

[img=1324503036_3vbzkup.jpg]

Jeszcze małe poprawki ;)

[img=1324503072_53oj0za.jpg]

I kuchenna choinka gotowa :)

[img=1324503131_jq68f89.jpg]

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
7066
#Gamelin nieaktywny
21 grudnia 2011r. o 22:54
Super choinka ;)

3225
#erjotka nieaktywny
21 grudnia 2011r. o 22:55
tomek8319 napisał(a): w końcu ubrana- być może niekompletnie ale sam jestem pod wrażeniem swoich zdolności artystycznych :D :D :D :D [img=1324467038_n3ard0k.jpg]Dopisane 21.12.2011r. o godz. 12:32:to moja pierwsza "samodzielna" choinka:D:D:D

Ja ci dam samodzielna :P:P:P:P:P
2945
Mgosia
21 grudnia 2011r. o 22:57
:):) Dziękuję , sztuczna bo sztuczna ale cieszy jak się kręcę przy garach :D
Mam dylemat, zawieszać cukierki na choinę , czy nie ? :) Bo nie jestem pewna czy świąt doczekają :D

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
5183
magnum44
21 grudnia 2011r. o 23:15
Gosia, zawieś w piątek wieczorem:D:D
Ja mam żywą, moi kochani Przyjaciele mi dzisiaj przywieźli:*
Od lat wymarzony... wreszcie jest - świerk srebrzysty:*:*
Chyba prawdziwie mnie kochają, że wiedzieli co chcę :| :|

Fotek ni ma, bo ubieram zawsze w Wigilię:):)
Szynszuś cudo:)

Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć. M.S.C.
2900
#falco nieaktywny
21 grudnia 2011r. o 23:19
...dobranoc wszystkim :) i spokojnej nocy :)

"bierz życie z każdym oddechem..."
2945
Mgosia
21 grudnia 2011r. o 23:23
Magnum ja nie wiem czy to nie lepiej w sobotę :D Bo kto wie czy mnie pokusa nie weźmie :D
Kiedyś i ja będę miała fajną i paczącą choinę ;( ..a na razie to Ty powąchaj za mnie :*
Ale do flakonu dam chociażby sosnę :)
Nie wiem czy to tylko ja czy Wy też tak macie , ale jakoś nie odczuwam , że to już prawie święta .

&feature=related

Dopisane 21.12.2011r. o godz. 23:23:

Dobranoc Ptaku :)
Dobranoc Magnum :)
Dobranoc Wszystkim :)

[img=1324506190_46k82dg.jpg]

7151
#zeton nieaktywny
21 grudnia 2011r. o 23:24
Dobry wieczor :D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza