Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Jesienne pogaduchy i bajanie przyjaciół :)

5183
magnum44
1 stycznia 2012r. o 13:44
Miłego dnia:)

&ob=av2n :)

Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć. M.S.C.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2945
Mgosia
1 stycznia 2012r. o 15:31
:)

&feature=related

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
~:) niezalogowany
1 stycznia 2012r. o 15:54
&feature=related
7646
#Akiwa nieaktywny
1 stycznia 2012r. o 16:14
Witam wszystkich i życzę wszystkiego dobrego w Nowym Roku !! :*
Dziękuję,że o mnie nie zapomnieliście :D
1 stycznia 2012r. o 16:24
Akiwa , a ja chcę bajeczkę o wilku :(

&feature=related
7646
#Akiwa nieaktywny
1 stycznia 2012r. o 16:28
...a czemu o wilku ? :*
1 stycznia 2012r. o 16:31
A bo ma takie ładne oczy i niezłe uzębienie ;) a jak będzie zły , to sprzedam.. bez względu na to czy rasowy , czy nie :|

&feature=related
7646
#Akiwa nieaktywny
1 stycznia 2012r. o 16:33
...oki ,znalazłam coś:D ...jesli sie spodoba to moze bedzie dalszy ciag :D

Bajka o Wilku i Czerwonym Kapturku
Bajka o Czerwonym Kapturku.
Gryps Wilka do znajomych na wolności.

Słonecznym rankiem wybrałem się na spacer po lesie. Pogwizdując wesoło przemierzałem właśnie niewielką polanę, gdy nagle zza krzaka wyskoczyła znana kłusowniczka Czerwony Kapturek.
- Aaa! Mam cię, Wilku, stary capie - wykrzyknęła uradowana mierząc do mnie ze sztucera - Ręce do góry, ogon pod siebie! - zażądała.
Wykonałem rozkaz i na wszelki wypadek poinformowałem:
- Podniosłem łapy, schowałem ogon, nie wykonuję żadnych gwałtownych ruchów i nie mam przy sobie broni.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza