Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Jesienne pogaduchy i bajanie przyjaciół :)

~:) niezalogowany
1 stycznia 2012r. o 16:36
:| :* mało, mało, oj mało :| ;( ja lubię dużo :)

&feature=related
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
7646
#Akiwa nieaktywny
1 stycznia 2012r. o 16:39
....skoro lubisz :)

- Twoje szczęście, inaczej już dawno bym do ciebie wygarnęła - powiedziała dziewczynka poprawiając okulary na nosie - Czy możesz przesunąć się trochę w prawo? - spytała.
- Niby po co?
- Chciałabym mieć cię na muszce.
Usłużnie, jak na gentlemana mającego do czynienia z kobietą przystało, zrobiłem krok w prawo.
- Nie tak, tak jeszcze gorzej, chodziło mi o moje prawo.
- Teraz dobrze? - zapytałem przesuwając się o dwa kroki w lewo.
Przyłożyła oko do celownika optycznego i uśmiechnęła się z zadowoleniem.
- W porządku, twój łeb mam teraz na muszce - orzekła.
- Łatwiej byłoby po prostu przesunąć lufę - poinstruowałem fachowo.
- Wiem, ale nie mogę, bo zaczepiłam cynglem o gałąź.
- Oooo, to bardzo niebezpieczne, fuzja może wystrzelić! - przeraziłem się.
- Niebezpieczne dla kogo: dla mnie czy dla ciebie? - Czerwony Kapturek przechylił się do przodu.
- Ostrożnie, nie ruszaj się! - zaskomlałem.
- No, no, nie pozwalaj sobie, ty leśny zbóju... To ty się nie ruszaj, bo wygarnę! Co tam niesiesz w koszyku? No, gadaj!
- Ot, trochę łakoci dla chorej babuni - wyjaśniłem - i flaszeczkę wina. ....
1 stycznia 2012r. o 16:43
..no i co ..co dalej było...?? :|

&feature=related
3145
#hemi nieaktywny
1 stycznia 2012r. o 16:43
wstałeeeeem:) witam w nowym 2012 roku,zgodie z tym co nam obiecują to czeka nas kolejny koniec świata:)
Tyle juz ich przezylismy,że jeden w tę czy tamta chyba nie robi nam różnicy:)
Dopiero wstałem co nie znaczy,że tankowało sie cała noc:P Mało tego pierwszy sylwester bez najmniejszej kropelki :) rano do pracy więc z procentów nici więc zamiast wpatrywać sie o suchym pysku w tv/kompa to zrobilismy sobie wycieczkę w poszukiwaniu sniegu i dobrej zabawy:)
I tak oto od 19:30 do 3:00 pękła traska: Bc-Swieradów-Szklarska Poręba-Karpacz (tam na wzgórzu o północy ,zyczonka,szampan "turkawkowy" mając widok na cały Karpacz,w oddali jelonkę)-Szklarska Poręba-Harrachov i do domku:)
Pusto na drogach,sniegu aż po zeby (szczególnie Jakuszyce i Harrachov),kręta trasa więc zabawy co niemiara:)

Magnum jeśli chodzi o te kwatki co przypasowywałaś to pierw myslałem,że glorioza to jakaś choroba:P
Wujek google pokazał mi ja i...hmmm:" Rozmnażanie:Poprzez wysiew nasion, wysadzenie kłaczy lub poprzez ukorzenianie bocznych odrostów."
Wysadzanie kłączy i wysiew nasion,ta??:P

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
7646
#Akiwa nieaktywny
1 stycznia 2012r. o 16:49
.....- Flaszeczkę?! - była mile zaskoczona. - Dawaj to prędzej!
Podałem jej koszyk. Wprawnym uderzeniem dna butelki o kolano wybiła korek i spróbowała zawartości.
- Niezłe, nie masz tego więcej?
Bezradnie rozłożyłem łapy.
- Szkoda, w takim razie będę musiała cię trzepnąć - powiedziała opychając się słodyczami z koszyka.
- Zaczekaj chwilkę - zaskomlałem - przypomniałem sobie o czymś bardzo ważnym. Mam w piwnicy jeszcze parę butelek tego dobrego wina, mógłbym cię zaprosić...
- Trzeba było od razu tak mówić - lico Czerwonego Kapturka rozjaśnił promienny uśmiech.
Poszturchiwany lufą sztucera w plecy poprowadziłem Czerwonego Kapturka do piwnicy. Nie będę ukrywał, pociągnęliśmy sobie kapkę. Potem śpiewając wesołe piosenki ruszyliśmy w las. Właściwie sam nie wiem skąd na naszej drodze wziął się niedźwiedź. Nie pamiętam dokładnie jak to było, ale zdaje się, że coś tam mu się nie podobało...
Niedźwiedź jeszcze dyszał, gdy Kapturek zostawił go na drodze.
Ponieważ dziewczynka często traciła równowagę wziąłem od niej broń.
No i właśnie wtedy spotkaliśmy gajowego. Ku memu zaskoczeniu przewrotny bachor, Czerwony Kapturek, padł przed gajowym na kolana i ze łzami w oczach błagał o ratunek:
- To ten stary potwór uprowadził mnie, biedną sierotę, w las - płakała wskazując mnie paluchem.
Roześmiałem się, gdyż był to czysty nonsens. Ja, spokojny, zacny Wilk, kidnaperem?!
- Ależ, panie gajowy, to akurat wszystko było na odwrót - zarechotałem. - To jej broń.
Gajowy nie był w tak dobrym nastroju jak ja i nie udzielił mu się mój śmiech. Spojrzał tylko wymownie i wziął mnie na muszkę.
Dwa lata za nielegalne posiadanie broni, cztery za uprowadzenie i demoralizację nieletniej oraz rok za niedźwiedzia, który na rozprawie zaparł się, że malutka słabiutka dziewczynka dała mu taki wycisk.
Razem siedem lat ogrodu zoologicznego.
Znowu będę musiał oglądać te potworne dzieciaki przez taki szmat czasu!

:D :D :D

Dopisane 01.01.2012r. o godz. 16:49:

...widzisz Gosiu :D ...nie taki straszny ten wilk jak go maluja !!:D
1 stycznia 2012r. o 16:58
Biedny ;( ..żeby tak chociaż babcie polizał ..a tu nic ;( :D :P

Hemi psia kość ...a ja się ucieszyłam , że i Ty bajkę napisałeś :> :D :D ;)

&feature=related
7612
bax
1 stycznia 2012r. o 18:14
Witam wieczorową porą :) ...albo nie ;) to se potem zajrzę ;) :D ...

Kobieta budzi się rano po Sylwestrze, patrzy w lustro i szturcha w bok wymęczonego imprezą męża:
- Wiesz kochanie... jaka ja już jestem stara! Twarz mam całą pomarszczoną, biust obwisły, oczy sine i podkrążone, fałdy na brzuchu, grube nogi i tłuste ramiona... Kochanie! Proszę cię, powiedz mi coś miłego, żebym się lepiej poczuła w nowym roku.
- Eee... no... za to wzrok masz jak najbardziej w porządku!
;)
5134
#TOjsienka nieaktywny
1 stycznia 2012r. o 18:30
Hej hej łobuzy :) I jak tam reszta obywateli po sylwestrze?

Moja chata skraju-ja nyczoho ne znaju
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza