Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Jesienne pogaduchy i bajanie przyjaciół :)

5134
#TOjsienka nieaktywny
14 stycznia 2012r. o 21:26
bax napisał(a): słodycze,bo kwicze ;) :D ...strasznie lubię tą piosenkę :)

Ta lody na patyku :D

Moja chata skraju-ja nyczoho ne znaju
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
8117
#alabaster72 nieaktywny
14 stycznia 2012r. o 21:28
:> A Ona?
:>

Oddam mało używane skrzydła i aureolę lub zamienię na rogi, kopyta i ogon...a nie, ogon mam
5570
#De_Tourvel nieaktywny
14 stycznia 2012r. o 21:28
~? napisał(a):
De_Tourvel napisał(a): zamiast powietrza można żyć miłością :P:P:P:>

Już kiedyś pisałem , ale powtórzę :>
Miłośc to uczucie , którym mężczyzna otumania kobietę w celu uzyskania ściśle określonych korzyści :>

Jeśli tak myślisz to musisz być wielkim cynikiem ;/ wybacz, ale mam inne zdanie na ten temat i prośbę mam małą - nie ucz mnie życia, pozwól mi samej zdobyć doświadczenie i popełnić własne błędy... :>

Żadna kobieta nie byłaby na tyle głupia, żeby zakochać się w facecie tylko dlatego, że on ma długie nogi! G. Garbo
5134
#TOjsienka nieaktywny
14 stycznia 2012r. o 21:37
Co się łamiesz niech sobie pogada ;)
Ale faktycznie bywają i tacy

~? niezalogowany
14 stycznia 2012r. o 21:39
De_Tourvel napisał(a): Jeśli tak myślisz to musisz być wielkim cynikiem ;/

Nie jestem pewien czy to określenie jest właściwe nawet jeżeli bym tak myslał :>

De_Tourvel napisał(a): wybacz, ale mam inne zdanie na ten temat

Wybaczam :>

De_Tourvel napisał(a): pozwól mi samej zdobyć doświadczenie i popełnić własne błędy... :>

Niezbyt to mądre,zwłaszca druga część wypowiedzi, ale proponuję zapisać sobie w pamiętniku i wrócić do tego za parę lat:>
5570
#De_Tourvel nieaktywny
14 stycznia 2012r. o 21:39
TOjsienka napisał(a): Co się łamiesz niech sobie pogada ;)

Nie łamię się, tylko denerwuje mnie, że na siłę próbuje mi weprzeć swoje racje - nie lubię czegoś takiego ;/ każdy jest inny i ma indywidualne podejście do życia i różnych spraw z nim związanych, a on się uparł, że będzie mnie zmieniał na swoją modłę i nie rozumie, gdy mówię mu NIE ;/:(

Żadna kobieta nie byłaby na tyle głupia, żeby zakochać się w facecie tylko dlatego, że on ma długie nogi! G. Garbo
5134
#TOjsienka nieaktywny
14 stycznia 2012r. o 21:43
De_Tourvel napisał(a):
TOjsienka napisał(a): Co się łamiesz niech sobie pogada ;)

nie rozumie, gdy mówię mu NIE ;/:(

A to to nie tylko on.Niech sobie chłopina pogada ;)

~? niezalogowany
14 stycznia 2012r. o 21:43
De_Tourvel napisał(a): tylko denerwuje mnie, że na siłę próbuje mi weprzeć swoje racje - nie lubię czegoś takiego

:> :> :>
:D :D :D
:*
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza