Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Jesienne pogaduchy i bajanie przyjaciół :)

5183
magnum44
14 stycznia 2012r. o 21:44
~? napisał(a):
Miłośc to uczucie , którym mężczyzna otumania kobietę w celu uzyskania ściśle określonych korzyści :>

Święte słowa!!
Masz za to: :*

D_T, przyjmij to do wiadomości!!
Kolega ma rację(jak zwykle zresztą:D).

Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć. M.S.C.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~? niezalogowany
14 stycznia 2012r. o 21:45
magnum44 napisał(a):

:* :) :*
5183
magnum44
14 stycznia 2012r. o 21:46
De_Tourvel napisał(a): ... na siłę próbuje mi weprzeć swoje racje - nie lubię czegoś takiego ;/ każdy jest inny i ma indywidualne podejście do życia i różnych spraw z nim związanych, a on się uparł, że będzie mnie zmieniał na swoją modłę i nie rozumie, gdy mówię mu NIE ;/:(

Hi hi hi :D:D

PS. To bardzo mądry "Chłopczyna":)

5570
#De_Tourvel nieaktywny
14 stycznia 2012r. o 21:49
~? napisał(a):
Niezbyt to mądre,zwłaszcza druga część wypowiedzi, ale proponuję zapisać sobie w pamiętniku i wrócić do tego za parę lat:>

Mam to już zapisane, co prawda nie w pamiętniku, bo nie posiadam czegoś takiego i wyobraź sobie, że zaglądam tam co jakiś czas i wciąż jestem optymistką ;P i nie przeraża mnie to, że może nie jest to mądre, ale zapewne życiowe i powtórzę się po raz kolejny - nie mów mi, co mam robić, bo nie znam Cię, a mimo tego znienawidzę, bo nie cierpię, gdy traktuje się mnie jak dziecko i mówi, co mam robić i jak żyć ;/;/;/

Dopisane 14.01.2012r. o godz. 21:49:

magnum44 napisał(a):
D_T, przyjmij to do wiadomości!!

Nie przyjmę tego do wiadomości, bo nie jestem ani tak stara, żeby tak myśleć, ani tak cyniczna jak rzeczony kolega ;/ a TY mi nie mów, co mam robić :>:>:> moje życie - moja sprawa :P

magnum44 napisał(a):
PS. To bardzo mądry "Chłopczyna":)

I przestałabyś mu się podlizywać w końcu :>:>:>

Żadna kobieta nie byłaby na tyle głupia, żeby zakochać się w facecie tylko dlatego, że on ma długie nogi! G. Garbo
8117
#alabaster72 nieaktywny
14 stycznia 2012r. o 21:51
;(
&feature=relmfu

Oddam mało używane skrzydła i aureolę lub zamienię na rogi, kopyta i ogon...a nie, ogon mam
5183
magnum44
14 stycznia 2012r. o 21:52
De_Tourvel napisał(a): ... nie cierpię, gdy traktuje się mnie jak dziecko i mówi, co mam robić i jak żyć ;/;/;/

Ale Ty, Kochana jesteś dzieckiem:)
Więc rady czytaj, a stosuj tylko te wybrane:):)
A nie wściekasz się jak MAŁE DZIECKO!! :>

PS. Mam na "takie" osóbki wielce niestosowne określenie, które wymyśliliśmy razem z kolegami. Nie napiszę go jednak:)

5134
#TOjsienka nieaktywny
14 stycznia 2012r. o 21:52
Cicho pierdoły :>

Moja chata skraju-ja nyczoho ne znaju
~? niezalogowany
14 stycznia 2012r. o 21:54
De_Tourvel napisał(a): powtórzę się po raz kolejny - nie mów mi, co mam robić, bo nie znam Cię, a mimo tego znienawidzę, bo nie cierpię, gdy traktuje się mnie jak dziecko i mówi, co mam robić i jak żyć ;/;/;/

A znasz takie powiedzenie?? :>

Pójdź dziecię, ja Grzdyl uczyć Cię będę ......?? :>

( w miejsce kropek wstaw właściwe według Ciebie słowo) :D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMA Villaro zaprasza