Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Jesienne pogaduchy i bajanie przyjaciół :)

5570
#De_Tourvel nieaktywny
16 stycznia 2012r. o 4:08
~ napisał(a):
De_Tourvel napisał(a): A Ty M44... kysz wredna mysz :P do spańska :P:P:P:>

Poinformuję wiadomą osobę o tym poście!!:D:D

[img=1326663962_s9km05a.jpg] :>

Informuj ;/ dla mnie i tak jesteś tylko surogatem mężczyzny - nie masz jaj, żeby zachowywać się jak na prawdziwego faceta przystało, a co za tym idzie nie potrafisz zachować pewnych rzeczy dla siebie ;/ gwarantuję Ci, że ona bez Twojego uprzejmego donoszenia i tak widziała, co napisałam, ale Ty przecież nie byłbyś sobą, gdybyś tego nie zrobił...;/

PS. A propos zdjęcia - niejeden by schrupał takie wisienki... jak moje :P:>

Żadna kobieta nie byłaby na tyle głupia, żeby zakochać się w facecie tylko dlatego, że on ma długie nogi! G. Garbo
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
5221
#Jowita nieaktywny
16 stycznia 2012r. o 6:59
Witam wszystkich ;) Dzisiaj 5 stopni na minusie :D brrrr....
E cieplutko się ubierz :* Miłego dnia wszystkim życzę :)
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
16 stycznia 2012r. o 8:20
Dzień dobry :). Fakt Jowito , zimno , jak horera , ale ... radość w sercu , uśmiech na ustach , a w duszy ciągle maj .
Czego wszystkim życzę :D :D :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
5134
#TOjsienka nieaktywny
16 stycznia 2012r. o 8:37
Hej hej.A wy dalej swoje :|

Moja chata skraju-ja nyczoho ne znaju
6979
E
16 stycznia 2012r. o 9:35
Jowita napisał(a): E cieplutko się ubierz :*

Jowitko :* zasady ubierania, to ja mam opanowane do perfekcji ;) Paniusiu:* a co Ci tak w duszy gra :| :D Tojka :* ale, że co :| dalej? To dobrze, czy źle :)

Dopisane 16.01.2012r. o godz. 09:35:

A w ogóle, to miłego dzionka Kochani :*

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
~nieznajomy niezalogowany
16 stycznia 2012r. o 10:12
A no miłego i ciepłego :)
7612
bax
16 stycznia 2012r. o 11:03
Nudabida napisał(a): AB Rh + (jeszcze ten złowieszczy krzyżyk na końcu :D )

to taki na drogę;) :D
Witajcie :* fajnie mrozi,śnieżek prószy a jutro ulepimy bałwana ;) :D ...
Tylko ta woda zamarza...
&feature=related
;)
~mysz niezalogowany
16 stycznia 2012r. o 14:32
~m44 napisał(a):
~ napisał(a): A ja uwielbiam ją za to jaka jest i że nie zakłada maski ze sztucznym uśmiechem, żeby się przypodobać.

:D:D

Życie!!

Wiecie odechciewa się czytać temat przez takie wpisy jak pierwszy zacytowany a bardzo go lubiłam.
Ty też Tyldo taką maskę zakładasz. To się nazywa hipokryzja. Jednym jest bycie naturalnym drugim obrażanie się z byle powodu i ciche przyzwolenie na wyzwiska i chamstwo. Trochę dystansu. Lub poczucia humoru!!
M44 brawo za to że jako jedyna zachowujesz obiektywizm. Jesteś szczera a mimo to nigdy nikogo nie obraziłaś. Twoje wypowiedzi uwielbiam czytać :)

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo