~mysz napisał(a):
Wiecie odechciewa się czytać temat przez takie wpisy jak pierwszy zacytowany a bardzo go lubiłam.
Ty też Tyldo taką maskę zakładasz. To się nazywa hipokryzja. Jednym jest bycie naturalnym drugim obrażanie się z byle powodu i ciche przyzwolenie na wyzwiska i chamstwo. Trochę dystansu. Lub poczucia humoru!!
M44 brawo za to że jako jedyna zachowujesz obiektywizm. Jesteś szczera a mimo to nigdy nikogo nie obraziłaś. Twoje wypowiedzi uwielbiam czytać :)
Mam to gdzieś co Ty sobie o mnie myślisz i czy czytasz to czy nie !! Dystans to Ty lepiej do mnie zachowaj, bo nie pierwszy raz wystawiasz mnie na próbę, a mogę wreszcie nie wytrzymać. I jak nie wiesz co i jak, to po prostu się nie odzywaj !! (chodzi o obrażanie ) Za ten wpis to faktycznie się obraziłam i nie radzę znowu mi wysyłać "miłej" wiadomości, jak to potrafisz robić !! A jak wzięłaś do siebie tą maskę ... no skoro tak uważasz niech Ci będzie !! :] Całe g.... wiesz co się dzieje, ale oczywiście musiałaś kolejny raz dokopać, ciesze się, że tak się stało, bo to już ostatni raz w którym mnie zdeptałaś. Może pokaż na forum na co Cię stać i jak potrafisz potraktować człowieka !! Najzwyczajniej w świecie mam poważne kłopoty, zwane przez Ciebie obrażaniem i nie mam chęci na wygłupy i żarty , ale Ty oczywiście wiesz lepiej !!
E,Paniusku, dziękuję za wsparcie w trudnych chwilach i przepraszam , że musieliście przez to przeze mnie przejść :( :*