Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Jesienne pogaduchy i bajanie przyjaciół :)

6979
E
10 lutego 2012r. o 16:11
Nudabida napisał(a): Nie mam pojęcia za co dostałąm "w dziup", ale to przemiłe tak z zaskoczenia :D E :*

NuBi zdradzę Ci tą tajemnicę, ale ciiii :| Widziałam, że byłaś zalogowana rano, ale siedziałaś cichutko, to pomyślałam, że dziubol dla sympatycznej osoby z rana, to będzie dobry początek dnia ;) Czasami myślę :D :D

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~sympatyczna osoba niezalogowany
10 lutego 2012r. o 16:20
E napisał(a): dziubol dla sympatycznej osoby z rana, to będzie dobry początek dnia ;)

Proszę o dziubola na dobry początek !!:)

Uważam , że to bardzo dobry pomysł!!! :)

PS.Ja też myślę ale częściej niż czasami :P
6979
E
10 lutego 2012r. o 16:25
MANSON napisał(a): ... wariaci! :D :*

Doktorku, my swoich zalet nie wymieniamy przez skromność :D :D :*

Dopisane 10.02.2012r. o godz. 16:25:

~sympatyczna osoba napisał(a): Proszę o dziubola na dobry początek !!:)
PS.Ja też myślę ale częściej niż czasami :P

Sympatyczna osobo :) a propos pierwszego zdania, to najbliższy, ewentualny termin rozdawania dziuboli, to wieczór, na miłe zakończenie dnia, bo czego byłby teraz początek :|
Natomiast co do drugiego zdania, to myślenie...baaaardzo mnie męczy :D

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
10 lutego 2012r. o 16:27
E napisał(a): bo czego byłby teraz początek :| :D

Czyżbyś uważała , że środek to zły moment na rozdawanie buzioli??? :>

PS.Chyba jestes bardzo zmeczona!! :>
5570
#De_Tourvel nieaktywny
10 lutego 2012r. o 16:29
Dobry :D przywitać się wpadłam i dołożyć do kominka, ale widzę, że się hajczy to mogę biec dalej ;)

Żadna kobieta nie byłaby na tyle głupia, żeby zakochać się w facecie tylko dlatego, że on ma długie nogi! G. Garbo
6979
E
10 lutego 2012r. o 16:30
Każdy czas jest dobry na rozdawanie buzioli, ale czasami odstraszają groźne miny :| a z tym zmęczeniem... niezwykle rzadko bywam :)

10 lutego 2012r. o 16:31
De_Tourvel napisał(a): ....mogę biec dalej ;)

Wróć!!!!!!!!!!!!!!!!!! :>

Nadstawiłem policzek!! :>
6979
E
10 lutego 2012r. o 16:33
D_T :* a całusy zostawić, to nie łaska :D

Dopisane 10.02.2012r. o godz. 16:33:

~sympatyczna osoba napisał(a): Nadstawiłem policzek!! :>

Ooo, a drugi będziesz nastawiał :| :D

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Dolny Śląsk rowerem