Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Jesienne pogaduchy i bajanie przyjaciół :)

6979
E
10 lutego 2012r. o 20:44
Szybko mówię dobranoc, zanim ograniczą dostęp do Bolec.Info, bo nie odżałowałabym, gdybym nie życzyła Wam kolorowych snów :) Ten dzień, ponieważ już po zachodzie słońca, można generalnie zaliczyć do udanych :) :) Śpijcie dobrze, niech żadne "koszmarki" snu wam nie zakłócają :* :* :*

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
7646
#Akiwa nieaktywny
10 lutego 2012r. o 20:51
To ja tez szybko mówię dobry wieczór o dobranoc:* E ,a cos wiadomo,ze maja ograniczyc...? :|
5183
magnum44
10 lutego 2012r. o 20:54
Pięknych snów E :*

&feature=related :)

Dopisane 10.02.2012r. o godz. 20:54:

Witaj Akiwo:*

Emem napisał, że od 22.00 (10-12.02) będą zakłócenia w odbiorze. U mnie już teraz były :>

Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć. M.S.C.
7646
#Akiwa nieaktywny
10 lutego 2012r. o 21:01
Witaj Magnum:* no u mnie tez byly:D
~panna na tyldzie niezalogowany
10 lutego 2012r. o 21:07
Ja to wogóle nic przeczytać nie mogę i napisać zresztą też . Tylko telepatyczne grzebanie po klawiaturze sprawia , że możecie to przeczytać . Nawet zalogować się nie mogę :D . Dobranoc :)
5183
magnum44
10 lutego 2012r. o 21:09
U mnie też są dalej :]

Chyba czas się wylogować;)

Jakby co, to już mówię Dobranoc:*

:)

Dopisane 10.02.2012r. o godz. 21:09:

Dobranoc Panniusiu:*

Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć. M.S.C.
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
10 lutego 2012r. o 21:14
A mnie się właśnie udało . Magnum :* , mama mówiła odpłacać pięknym za nadobne :) Akiwo :* dobrej nocy , oby mnie tylko E nie zabiła za pogaduchy z innymi Kobietami :| ;( . Dobranoc . Kochanie , kiedy to jutro rano czytać będziesz , proszę miej litość :D Dobranoc :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
7646
#Akiwa nieaktywny
10 lutego 2012r. o 21:15
No patrzcie państwo jak ta telepatia już poszła do przodu!! :D
Paniusiu normalnie niedługo wogóle nie trza bedzie wlączać komputerka:D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.