Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Jesienne pogaduchy i bajanie przyjaciół :)

4382
#rusalka nieaktywny
10 lutego 2012r. o 16:34
Chciałam poklikac .... dziecie wzięlo zabkowane nożyczki i chce mi obciąć włosy,na mój sprzeciw reaguje okropnym wrzaskiem ...wiec koniec i czytania i pisania ...życie ...też Was całuję..idę spacyfikowac małe monstrum zanim przyjedzie TPD i policja

Człowiek ma to,na co się zgadza .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
5570
#De_Tourvel nieaktywny
10 lutego 2012r. o 16:35
E kochana dla Ciebie całą moc całusów: :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*

~sympatyczna osoba napisał(a):
De_Tourvel napisał(a): ....mogę biec dalej ;)

Wróć!!!!!!!!!!!!!!!!!! :>

Nadstawiłem policzek!! :>

Tyldo kochana ;> i dla Ciebie też :*:*:*:*:*:*:*:* (trochę mniej niż dla E, ale też całkiem sporo :P)

Żadna kobieta nie byłaby na tyle głupia, żeby zakochać się w facecie tylko dlatego, że on ma długie nogi! G. Garbo
6979
E
10 lutego 2012r. o 16:36
Rusałeczko :* a takie byś miała piękne...karbowane włosy :D :D :D

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
~sympatyczna osoba niezalogowany
10 lutego 2012r. o 16:39
De_Tourvel napisał(a): E kochana dla Ciebie całą moc całusów: :*

Tyldo kochana ;> i dla Ciebie też :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*

Skorygowałem troszeczkę Twojego posta ale bilans buziaczków jest zachowan :)

:*

Możesz już spadać :)
6979
E
10 lutego 2012r. o 16:46
:D :D :D :D

Dopisane 10.02.2012r. o godz. 16:46:

To na razie :)

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
4382
#rusalka nieaktywny
10 lutego 2012r. o 16:58
Nie wiem ,czy ocalałyby jakiekolwiek włosy ....:D dziwne sa takie małe dzieci, dziś pól godziny walczyłam z nim,żeby poszedł spac w poludnie, on wstawał,całował mnie ,kładl sie, w koncu mówie,nie chcesz spac to nie , posadziłam go na fotelu , włączyłam bajke , po pięciu minutach patrzę a on śpi :) Nie cudak ? W nocy wstaje 3 razy na ''pojenie'' tak go juz tatus rozpieścil,doszłam do wniosku,że chyba czas na kolejne dziecko, to nie daje spac, to i kolejne przy okazji sie w nocy wykarmi ... do tego grypa jelitowa, kaszel jakis , chyba PMS ...generalnie sama siebie nienawidze ...kuzynka miala przyjechac po kołyske, latam szukam po piwnicy ...nie ma , dzwonie do męza...gdzie kołyska???? w piwnicy , mówie Ci,że jest ,bo ja tam kładłem wysoko ,na rurach ....lecę drugi raz ...NIE MA .... dzwonie po raz kolejny usiłując nadac głosowi niewqrwiony ton .... nie ma ,sprawdzałam .... na co on niefrasobliwie ...a to ja nie wiem,gdzie ją zostawiłem .... mój bluzg w głowie nie jest do powtórzenia ani głosno ani na forum ...wcisnęlam jej wózek, kołyskę,o ile sie znajdzie damy potem ... i w takich sytuacjach ,jak mój mąż mówi,że czuje sie ,jak młody bóg ...zaczynam się zastanawiac ,kto tu jest nienormalny,on czy ja ... w sumie może sie tak czuc, skleroza to fajna choroba,bo nie pamięta sie,że sie zapomina :|

E ...wiesz,że uwielbiam Cie taką roześmianą ? ;)

Człowiek ma to,na co się zgadza .
5570
#De_Tourvel nieaktywny
10 lutego 2012r. o 17:06
~sympatyczna osoba napisał(a):
De_Tourvel napisał(a): E kochana dla Ciebie całą moc całusów: :*

Tyldo kochana ;> i dla Ciebie też :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*

Skorygowałem troszeczkę Twojego posta ale bilans buziaczków jest zachowan :)

Możesz już spadać :)

Spadam :P

Btw. widzę, żeś Tyldo dalej niedopieszczona ;):P:> może powinnaś znaleźć jakiegoś dopieszczacza czy dopieszczaczkę ;):>

Buzia Żuczki :*:*:*

Żadna kobieta nie byłaby na tyle głupia, żeby zakochać się w facecie tylko dlatego, że on ma długie nogi! G. Garbo
4743
#MANSON nieaktywny
10 lutego 2012r. o 19:41
&feature=related

:D ;)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.