Hmmm...zastanawiam się nad pierogami,to trza rękawy zakasac i też zrobię,tylko kiedy :| aaa,kiedyś tam ;) ...
Dopisane 21.02.2012r. o godz. 19:53:
:| czy te oczy mogą kłamac :| ,może nie ;) ale temu milionerowi ttoo tak jak piłka z siatki :| ;) Dżem się z mydłem zmieszał :| i mnie nikt nie pociesza ;) więc pytam-Jak życ Panie premierze :> szkolenia za darmo,ale wpierw do neurologa trza,a ten w tesco szuka węgla do kominka :| ...
Nie mam pomysłu do bajek ;) więc Dobranoc :*
Dobranoc, chciałam Wam powiedzieć :) A jeśli chodzi o sny, to...może :D :D
[img=1329858491_dzt373l.jpg]
Całuski dla Wszystkich :*
Dopisane 22.02.2012r. o godz. 06:24:
O, widzę, że wczoraj mówiłam dobranoc, a dzisiaj dzień dobry :| Ale niech i tak będzie :) Za oknem deszczyk sobie pada, więc parasole w dłoń.
Uczymy się życia, choć to najtrudniejsza z lekcji, więc starajmy się dostawać z niej wysokie noty :) :) :)
Całusy :* :* :*
"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
E napisał(a):
Uczymy się życia, choć to najtrudniejsza z lekcji, więc starajmy się dostawać z niej wysokie noty :) :)
Dzień doberek :D de fakto ,,uczymy się życia''chmm ,a czasami przydały by się korepetycje ,nigdy nie jest na nie za póżno :) jeszcze mając de best nauczycielkę,,,,pozdrawiam cieplutko i życzę milusiego dnia :* :*
#Pannazdzieckiem nieaktywny 22 lutego 2012r. o 8:31
O tak ... de best :) , coś mi ten angielski dzisiaj nie wychodzi :)
Miłego dnia Bajeranci :D :D :D
Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Witam :) i również życzę w ten nie ciekawy dzień miłego dnia :D
wsio załatwione i teraz czekam aleee ,jeszcze jedna wizyta mnie czeka,zgadnijcie u kogo ? ( :* )
#Pannazdzieckiem nieaktywny 22 lutego 2012r. o 9:38
Zabij a nie wiem , czyżbyśmy dzisiaj na kawę byli umówieni? :D
Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.