gb napisał(a): No jestem, bara bara, dziołchy i baxiku, kimkolwiek jesteście, i tofana zraniona (napisz co cierpisz osobiście do mnie, bo wydaje mi się, że się nie znamy). Może baxik również da znać kim jest, bo nie mam pojęcia o co chodzi i co do mnie cierpi, jeszcze gosiam, też dobrze by było, gdyby łaskawa była się przedstawić. Napiszcie również, o co chodzi, czym wam zawiniłam, bo nie znam was, no chyba, że znam, ale nie mam o tym pojęcia. Z waszego chamstwa wnioskuję, że wszystkie macie do mnie jakieś pretensje, czyli, że mnie najwyraźniej znacie!! Myślę, że obcej osoby nie obrażałybyście bez żadnej przyczyny. O CO WAM CHODZI?? CZYM WAM ZAWINIŁAM?? Baxik, wam dziewczynom (najbardziej zranionej i ukrytej w krzakach) dziękuje, że mi dowaliłyście, że trzeba było!! Tofane dziołchy, mam zablokowaną pocztą na wp.pl. Może wiecie coś o tym, napis "błąd serwera", chyba nie bolec, no nie, tofaniutkie :] BAXIK - daj znać, kim jesteś, widzę, że to Twoja boleść zmusiła koleżanki do interwencji. Co TOBIE ZROBIŁAM?? KIM JESTEŚ?? NA RAZIE :]
A nie mówiłam :) Otóż moja droga po niektórych Twoich wpisach ..tym też... wiem , że po Tobie wszystkiego można się spodziewać :) Poczta też zablokowana :| ło matko i córko, tylko co do tego mają Zraniona , Bax ..i reszta ? :) Oczywiście ja napisałam ten post, sądząc , że to Ty jako anonim piszesz, a zapracowałaś sobie na to, zresztą sama wiesz :) No i jakoś IP takie jakby znajome :)
Ale jak nie Ty, no to oczywiście przepraszam :*