Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Jesienne pogaduchy i bajanie przyjaciół :)

4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
6 marca 2012r. o 21:59
MANSON napisał(a): bry wieczór :] komedianci :D
Buziole dla Lwiczki i Rybki :D :* :* :*

...no i pozdro dla Ptaka ;) bo brakuje chłopaczyny :]

Owszem brakuje . Miejmy nadal nadzieję , że się chłopaczyna zreflektuje i wróci na łono rodziny.
Ryba , mordo Ty moja , dbaj o Tę Lwicę , która pragnie Twojego szczęścia . :) O żesz Ty behawioralny kolego :D :D :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
6979
E
6 marca 2012r. o 22:04
Nie, nie zapomniałam o Was :) Dobrej nocki życzę Wszystkim :* :*
A jutro, niech nad naszymi głowami pojawi się ...
&feature=related

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
4553
#Margot2000 nieaktywny
6 marca 2012r. o 22:31
Witajcie szalency :D Urwanie....wiadomo czego :] Zycze Wam spokojnej nocki ....ja nie wiem jak bedzie bo najwiekszy bandzior jeszcze grasuje :/ Dobranoc ;)
&ob=av2e
4335
6 marca 2012r. o 23:08
Margot2000 napisał(a): Witajcie szalency :D Urwanie....wiadomo czego :] Zycze Wam spokojnej nocki ....ja nie wiem jak bedzie bo najwiekszy bandzior jeszcze grasuje :/ Dobranoc ;)
&ob=av2e

Dasz radę Gosiu , ja w Ciebie wierzę :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
6979
E
7 marca 2012r. o 6:31
Witajcie :) -8C, czyżby powrót zimy? nie, to jej ostatnie podrygi :)
Myślę (NuBi, daję radę :D ), że dzisiejszy dzień będzie słoneczny, cokolwiek by to miało znaczyć, czego Wam i sobie życzę:*:*:*
Margot2000 napisał(a): ....ja nie wiem jak bedzie bo najwiekszy bandzior jeszcze grasuje

Ty:* mu powiedz, że jak tam ciocia E wpadnie i za kłaki go wyszarpie, to zaraz się uspokoi :> Ale mi ulżyło, dałam upust swojej agresji :| :D
&feature=related

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
~ niezalogowany
7 marca 2012r. o 6:34
MANSON napisał(a): bry wieczór :] komedianci :D
Buziole dla Lwiczki i Rybki :D :* :* :*

...no i pozdro dla Ptaka ;) bo brakuje chłopaczyny :]
...może kiedyś...doktorku ;)
4335
7 marca 2012r. o 7:09
To i ja dam upust swojej agresji . Dzień dobry Ptaku :D Miłego dnia Tobie i Bajerantom :D :D :D

6979
E
7 marca 2012r. o 7:11
Chyba pójdę do pracy, bo na taką agresję :| to patrzeć nie mogę :D :D
Magnum :* :* wiem, że Jesteś tam.... :) :) :)

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza