Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Jesienne pogaduchy i bajanie przyjaciół :)

4553
#Margot2000 nieaktywny
7 marca 2012r. o 11:00
Zraniona u mnie to norma a ty beczysz....masz ode mnie i uśmiechnij się bo inaczej porozmawiamy :*
E :* dziękuję za wsparcie.Ale to gamoń i nie kuma o co chodzi :>
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4067
#zraniona nieaktywny
7 marca 2012r. o 11:09
Hemi,Margotko dziekuje wam,ale ... buziaki smakuja na wiecej..wiecej tego :D :D hemi -nie mow na mnie rozczapirzok :> chyba nie chcesz zeby Crow zostala tak szybko wdowa ;> bo powiesze nastepnym razem i nie dozyjesz tego dnia... kurna kiedy to bylo? :D w maju czy czerwcu??.... :D
a ze ja lubie sie tez na forum slinic to macie i odemnie :* :* :* :* :*
3145
#hemi nieaktywny
7 marca 2012r. o 12:36
cicho!!
nie będę na rozcapizoka mówił ,że to rozcapizok,oki?:*

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
3145
#hemi nieaktywny
7 marca 2012r. o 12:36
cicho!!
nie będę na rozcapizoka mówił ,że to rozcapizok,oki?:*

7632
#VIP007 nieaktywny
7 marca 2012r. o 13:10
hemi napisał(a): Dobry den wszystkim:) Vip czego to się nie robi aby zrobic dobre foto:P[img=1331109898_d7qwxbs.jpg]
:D :D dobra focia choć pozowana ,ale trzeba gratulować odwagi no i modelki :P ,ale mam pomysł hemi ,,trzeba będzie zrobić taką samą ale jeszcze lepszą :] fotkę :] przyjmujemy zgłoszenia na casting :D drogie Bolecnautki,,,,żeby było bardziej hardcorowo,,zrezygnuje się z foto gripu :D miłego dnia wszystim i :* :* :* :* :*
3145
#hemi nieaktywny
7 marca 2012r. o 14:16
też pomyślałeś o wiadukcie nad bobrem? dobra miejscówka do odtworzenia tej pozy:P:P
w razie upadku to na dole rozłozony bedzie koc:)

3118
#sylvia nieaktywny
7 marca 2012r. o 14:50
Witam wszystkich :) wpadłam do was się pochwalić :) Dostałam pracę :) W sobotę jest otwarcie nowego sklepu z odzieżą dziecięcą Hot Oil na ul. Zgorzeleckiej. Zapraszam będzie kilka atrakcji dla najmłodszych i wiele promocji :) No i oczywiście będę tam ja :D
3145
#hemi nieaktywny
7 marca 2012r. o 15:48
Sylvia wierzę w Ciebie i mam nadzieję ,że będzie znacznie lepiej niz tu:D
&feature=related

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza