Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Jesienne pogaduchy i bajanie przyjaciół :)

3118
#sylvia nieaktywny
7 marca 2012r. o 16:15
:D całkiem nieźle jej szło :D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4834
#nieznajomy nieaktywny
7 marca 2012r. o 16:27
Sylwia,gratuluję nowej pracy :*
Hemi i Vip a ten casting to kiedy bo nie wiem czy zdarzę a może to i lepiej dla konkurentek ;) , czy lepsze zdjęcie będzie oznaczać,że ktoś będzie trzymać modelkę za nogi gdy Ona będzie zwisać z mostu ?? :| a koc to ciepły chociaż :>
4743
#MANSON nieaktywny
7 marca 2012r. o 16:34
Ja oczywiście zabezpieczam dół! :D
Cześć Świry! :D :* :*
3118
#sylvia nieaktywny
7 marca 2012r. o 16:39
Dziękuję Nieznajomy :*
A na ten casting to się z chęcią wybiorę :) nie będzie głównej konkurentki to może jakieś szansę będę miała :D :D :D No chyba że Ranna się wepcha przede mnie :D :>
4067
#zraniona nieaktywny
7 marca 2012r. o 16:39
czesc swirze :* ale juz musze uciekac :* sylwia super :* bede twoja najlepsza klientka,to masz jak banku :* :D
4834
#nieznajomy nieaktywny
7 marca 2012r. o 16:42
Cześć czołowy świrze :)
Sylwia znając Ranną to ma parcie na szkło ;) i rozepcha tłum łokciami ale jak będziemy cicho to może nie dowie się :P
4067
#zraniona nieaktywny
7 marca 2012r. o 16:44
sylvia napisał(a): No chyba że Ranna się wepcha przede mnie :D :>
Nie no co ty,tym razem dam ci pierszenstwo :D Wiesz to najlepsze zawsze na koncu :D :D :*

Dopisane 07.03.2012r. o godz. 16:44:

nieznajomy napisał(a): Cześć czołowy świrze :)
Sylwia znając Ranną to ma parcie na szkło ;) i rozepcha tłum łokciami ale jak będziemy cicho to może nie dowie się :P
no no no nieznajomy,bez takich mi tu :> ;) kurna dzisiaj telefon wpadl mi caly do wody ,a wiec babeczki jak bedziecie dzwonic to na ten jeden nr :|
3118
#sylvia nieaktywny
7 marca 2012r. o 16:50
Ranna obawiam się że na koniec nic już nie zostanie :D
Witaj Mansonku :* jezeli Ty dół zabezpieczasz to nie mam co się obawiać na pewno mnie złapiesz jak bym spadała :D
Nieznajomy wiem że Ranna ma parcie na szkło :D Tylko patrz jak focha strzeliła :D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza