Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Jesienne pogaduchy i bajanie przyjaciół :)

6979
E
14 marca 2012r. o 20:14
TOjsienka napisał(a): a moje wypowiedzi robią ze mnie słodka przygłupią gościówę co nijak ma sie do mojej prawdziwej osobowości.

Przestań tak myśleć, my tu wszyscy czasami (tak myślą Ci, którzy nas nie znają) klepiemy bez sensu, ale w tych wypowiedziach są takie przekazy, które nie wszyscy są w stanie zrozumieć.
VIP007 napisał(a): dobry wieczór bajeranci

A podziękować :) :) :)

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
5799
CZARNULA83
14 marca 2012r. o 20:17
TOjsienka napisał(a):
I właśnie dlatego nie bo opacznie mnie rozumiecie a moje wypowiedzi robią ze mnie słodka przygłupią gościówę co nijak ma sie do mojej prawdziwej osobowości.

Słonko a co ja mam powiedzieć :P :P :*
7612
bax
14 marca 2012r. o 20:20
To,ja wam nic nie powiem,klikam dobrej nocy Wam życzę :) bo zaniemówiłam:(...
6979
E
14 marca 2012r. o 20:22
A co Wy Kobietki, dziś takie przewrażliwione :| :D Ja tam nie zauważyłam u Was takich objawów :*

Dopisane 14.03.2012r. o godz. 20:22:

bax napisał(a): ...bo zaniemówiłam:(...

Eeeee, a Ty gdzie opowiadaj co się dzieje :| z wrażenia, czy gardełko :) :)

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
7612
bax
14 marca 2012r. o 20:27
szukam strun głosowych ;( .gdzieś się zgubiły :| ach,za głośno wołałam wiosnę ;)
~klakierek niezalogowany
14 marca 2012r. o 20:27
pewnie większość ściemnia na forum byle coś napisać
5134
#TOjsienka nieaktywny
14 marca 2012r. o 20:29
E napisał(a): (tak myślą Ci, którzy nas nie znają)

No właśnie to po jakiego mają tak myśleć a później w razie zadymy(z jakimś właśnie takim kimś kto w ogóle cie nie zna i wypisuje głupoty na mój temat bo się durnot naczytał i wysunął pochopne wnioski)nawet nie ma się wsparcia w tych którzy między innymi pomogli Ci zrobić z siebie publicznie wariata.

Moja chata skraju-ja nyczoho ne znaju
7632
#VIP007 nieaktywny
14 marca 2012r. o 20:33
E napisał(a):
A podziękować :) :) :)
:* :* :*
&feature=related :D taki jestem sobie drań :]

Dopisane 14.03.2012r. o godz. 20:33:

klakierek nie filuj dozwolone od lat18 :D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza