Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Jesienne pogaduchy i bajanie przyjaciół :)

5799
CZARNULA83
14 marca 2012r. o 23:28
VIP007 napisał(a):
:D dziękuję ,życzę snów w 3D dobranoc

Vipo juz się boję tych snów w 3D :P obronisz jakby co :> ja ogólnie to same horrory :D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
7632
#VIP007 nieaktywny
14 marca 2012r. o 23:35
CZARNULA83 napisał(a):
VIP007 napisał(a):
:D dziękuję ,życzę snów w 3D dobranoc

Vipo juz się boję tych snów w 3D :P obronisz jakby co :> ja ogólnie to same horrory :D
jasne mówisz i masz wykręć mój nr telefonu i już jestem w 3D :P :D nie ma rzeczy nie możliwych :D
,a teraz zamknij oczka i posłuchaj ;)
&feature=related
:D :D
5799
CZARNULA83
14 marca 2012r. o 23:41
:D :D :D :D zamykam :D :D :D nie pytaj co widze :P

Dopisane 14.03.2012r. o godz. 23:41:

Vipus dobranoc bo odpływam :* :* :* :*
7632
#VIP007 nieaktywny
14 marca 2012r. o 23:44
CZARNULA83 napisał(a): :D :D :D :D zamykam :D :D :D nie pytaj co widze :P Dopisane 14.03.2012r. o godz. 23:41:Vipus dobranoc bo odpływam :* :* :* :*
niom i to jest magia :D w 3D :* Dobranoc
5799
CZARNULA83
14 marca 2012r. o 23:46
VIP007 napisał(a):
CZARNULA83 napisał(a): :D :D :D :D zamykam :D :D :D nie pytaj co widze :P Dopisane 14.03.2012r. o godz. 23:41:Vipus dobranoc bo odpływam :* :* :* :*
niom i to jest magia :D w 3D :* Dobranoc

Myslę że to bardziej 5D :D :D :D :D :D
7632
#VIP007 nieaktywny
15 marca 2012r. o 6:26
Po budeczka kochani Bajeranci,,,, :D pora wstać :D kawkę wypić ,zjesć sniadanko ,a ja teraz sobie pośpię :D :D Miłego dnia wam życzę :* :* :*
6979
E
15 marca 2012r. o 6:40
Dziękuję za poRanne :D życzenia :) Teraz ja przejmuję pałeczkę i jako kolejna, witam Was o poranku :) Jedni zasypiają, inni ruszają do pracy...życie :) :) :)
Miłego dzionka i całusy :* :* :*

A i jeszcze wszystkie "Chorowitki" wracajcie do zdrowia :* :*

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
15 marca 2012r. o 6:53
Zaraz , zaraz Kochanie , zanim pójdziemy do pracy trzeba przesłuchać Vipa .... :| .... a co to , ja gliniarz jestem ? Tak to sie właśnie dzieje z różnymi zwrotami :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza