Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Jesienne pogaduchy i bajanie przyjaciół :)

7632
#VIP007 nieaktywny
20 marca 2012r. o 6:35
Cześć Paniusia :D to super ,gratuluję tak 3maj,,,,zawsze do przodu i bez odwrotu :D :D ,,,fakt życie jest piękne puki coś się nie zacznie pierdzielić ;) ;) ale na dziś pierdziołkom mówimy ,,STOP"
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
6979
E
20 marca 2012r. o 6:39
Dzień dobry :) VIP-o :* , to ja mam pomysł :| teraz biorę 3, popołudniu zmienię kolor włosów i dobiorę resztę, sprytne co :D :D
Mam nadzieję (jak zwykle), że ten dzień, choć dla mnie dłuuuuugi, przyniesie parę powodów do tego, aby wywołać uśmiech na mojej twarzy :)
Miłego dnia Bajarze :*
&feature=relmfu

Dopisane 20.03.2012r. o godz. 06:39:

Już nie śpię :)

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
7632
#VIP007 nieaktywny
20 marca 2012r. o 7:00
E napisał(a): Dzień dobry :) VIP-o :* , to ja mam pomysł :| teraz biorę 3, popołudniu zmienię kolor włosów i dobiorę resztę, sprytne co :D :D
Witam E :* -zostałem rozbrojony przez ten nie samowity pomysł,jakie poświęcenie no no -jestem pod wrażeniem :D :P wiesz mam wiec pomysł ,,piękny dzień będzie dzisiaj i szkoda go tracić na farbowanie włosków wiec otrzymujesz ,,bonusa"6x :* :* :* :* :* :* całusa :D :D miłego dnia E
6979
E
20 marca 2012r. o 7:11
VIP007 napisał(a): ,,bonusa"

Bonus we wtorkowy poranek :| :D, no to teraz już mogę iść zarabiać na chlebek :) :) :)

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
4067
#zraniona nieaktywny
20 marca 2012r. o 7:43
Witam was kochani w ten przepiekny poranek :D
Jakie obslinianie dzisiaj z raaaaaaanaaaaaaaa!! :)A juz sie dziwilam dlaczego moj ekran taki mokry i pozaklejany :> Piszce dalej o tym Paryzu,to jeszcze troche i tam piechota polece :> Nakrecam sie daremnie.Daremnie bo i tak z tej wycieczki nic nie wyjdzie ;( bylam tam raz i dlatego wiem ze oplaca sie zwiedzanie tego pieknego miasta :) Moze tak bysmy dali sie namowic na MAJ-CZERWIEC?? jezeli bys sie ans wiecej nazbieralo to moglabym polatac i sie popytac o jakas znizke dla nas :D Nie wiem czy idzie,ale co.... popytac nie boli ;) :* :* :*

Dopisane 20.03.2012r. o godz. 07:43:

Ps. Ma ktos pralke tanio na sprzedaz??? Moja mi sie wczoraj zepsulaaaaaaaaaaaa ;( ;( ;( ;( ;( ;(
7632
#VIP007 nieaktywny
20 marca 2012r. o 7:52
Hej zranoina :D :D masz jakiś kiepski ten monitorek ,,brak wycieraczki" :D :D co do tego Paryża można taniej jak się bierze pokój na 3/4 osoby bo 2i1 wychodzi drożej innych bonusów raczej z tego co wiem to nie ma,,,piszesz ,że szukasz praleczki ,a co się stało z tą którą masz?może mała reanimacja pomoże i bedzie ona śmigać dalej,,,,pozdrawiam :* :*
4067
#zraniona nieaktywny
20 marca 2012r. o 7:58
VIP007 napisał(a): Hej zranoina :D :D masz jakiś kiepski ten monitorek ,,brak wycieraczki" :D :D co do tego Paryża można taniej jak się bierze pokój na 3/4 osoby bo 2i1 wychodzi drożej innych bonusów raczej z tego co wiem to nie ma,,,piszesz ,że szukasz praleczki ,a co się stało z tą którą masz?może mała reanimacja pomoże i bedzie ona śmigać dalej,,,,pozdrawiam :* :*

dobry pomysl,ale gorzej bedzie jak bezdie 3 kobietki i jeden facio :> wtedy nie ma mowy o jednym pokoju :>
co chodzi o pralke,to wczoraj jak pralam to nagle zaczela smierdziec jakby sie kable palily,po wyjeciu prania ten benben(czy jak to sie mowi) w srodku nie chcial sie krecic do okola,a pranie bylo mokre i nie wywirowane ;( teraz nie wiem co mam robic ;( a pralka nie moja tylko tych gdzie wynajmuje mieszkanie :|
7632
#VIP007 nieaktywny
20 marca 2012r. o 8:11
zraniona napisał(a):
dobry pomysl,ale gorzej bedzie jak bezdie 3 kobietki i jeden facio
:P ja w tym nie widzę nic złego :D :D super mogę być tym faciem :D :D ,,,jeśli chodzi o pralkę chmm oby nie silnik,ale to sporadycznie pada,,,może gdzieś nie było dobrego styku i się przewody nad paliły ,,,nie masz jakiegoś łepskiego facia na miejscu aby to sprawdził :| :| no chyba że wytrzymasz do końca tygodnia z tym problemem :| :| i się zobaczy co tak ładnie pachne :]
a tu podaje link biura z którego korzystam
http://www.mango-tours.de/staedtereisen/paris_reisen/busreise-nach-paris-tour-3.html

wyjazdy są min z Leipzig to jest plus 15 Eu albo Berlin ale co powiem ,że naprawdę warto

http://www.mango-tours.de/staedtereisen/paris_reisen.html

:* :*
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza