Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Religia

4616
#gawron666 nieaktywny
7 września 2011r. o 12:28
Zostawcie w spokoju jezusa on i tak jest przybity...

"Chrześcijaństwo, jak dotychczas, było największym nieszczęściem ludzkości."
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
5134
#TOjsienka nieaktywny
7 września 2011r. o 13:07
~Sektom nasze stanowcze nie napisał(a): Który Kościół istnieje 2 tysiące lat od Chrystusa do dziś? Kościół Powszechny (=katolicki).

:| :D rozbawiłeś łaś nie do łez

Moja chata skraju-ja nyczoho ne znaju
~ niezalogowany
7 września 2011r. o 13:51
I co w tym śmiesznego?

Słowo katolicki oznacza powszechny. Istnieje 2000 lat. Trzeba się uczyć zamiast głupio rechotać!
~ niezalogowany
7 września 2011r. o 13:57
~plejadka napisał(a):
Wielu ludzi nie ośmiela się dzielić swymi przekonaniami z innymi wlasnie ze wzgledu na krytyke ...moje... nie opieraja sie na ''prawdach'' zinterpretowanych przez przodkow i opartych na sredniowiecznych doktrynach.

Jesteś zwykłą widzimistką (widzi ci się, że tak jest).
Uprawiasz czyste wodolejstwo - nie podajesz ani jednego dowodu, ani jednego argumentu który potwierdzałby twoje gołosłowne mędrkowanie. Gołe niczym nieuzasadnione opinie.

5134
#TOjsienka nieaktywny
7 września 2011r. o 13:58
A gdzie się o tym uczyłeś?Na religii?Nio to daruj sobie dalsze gadanie :]

~plejadka niezalogowany
7 września 2011r. o 14:14
~ napisał(a):

Jesteś zwykłą widzimistką (widzi ci się, że tak jest).

Tak:)

~ napisał(a): - nie podajesz ani jednego dowodu, ani jednego argumentu który potwierdzałby twoje gołosłowne mędrkowanie. Gołe niczym nieuzasadnione opinie.

Akurat nie muszę niczego udowadniać... PONIEWAŻ DO NICZEGO NIE NAWOŁUJĘ .
Ale jestem w stanie udowodnić co NIE JEST PRAWDĄ w tym.. co głoszą ''kościoły'';)
Tylko po co? Większośc i tak już wie,tak jak to.... że to ostatnie podrygi tej instytucji w TAKIEJ formie ;p

5134
#TOjsienka nieaktywny
7 września 2011r. o 14:19
I chwała Bogu i partii :|

~ niezalogowany
7 września 2011r. o 14:26
~plejadka napisał(a):
niezrozumialas. nastepnym razem beda obrazki ;)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza