Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Religia

5134
#TOjsienka nieaktywny
7 września 2011r. o 14:28
To jak coś to takie większe proszę żebym mogła sobie na ścianie powiesić :]

Moja chata skraju-ja nyczoho ne znaju
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
7 września 2011r. o 14:28
gawron666 napisał(a): Zostawcie w spokoju jezusa on i tak jest przybity...
oj cwirek cwirek, znowu chciales cos smiesznego powiedziec. ech bidoku
~ niezalogowany
7 września 2011r. o 14:31
~plejadka napisał(a):
Ale jestem w stanie udowodnić co NIE JEST PRAWDĄ w tym.. co głoszą ''kościoły'';)
Tylko po co? Większośc i tak już wie,tak jak to.... że to ostatnie podrygi tej instytucji w TAKIEJ formie ;p

To po co w ogóle takie wodolejstwo uprawiasz?
Karty na stół - udowodnij! Albo przeproś za arogancką ignorancję
~plejadka niezalogowany
7 września 2011r. o 14:34
~ napisał(a): przeproś za arogancką ignorancję

Przepraszam ;p ...a kto tu kogo obraża?
~ niezalogowany
7 września 2011r. o 14:41
Mysle, ze bedzie wdziecznym polem badawczym zachowanie ludzi, ktorzy w jakis sposob maja zycie rodzinne czy tez malzenskie zawiklane. Tacy ludzie bedac w powtornych zwiazkach szukaja usprawiedliwienia dla swoich decyzji i czynow w nowych, przez nich wymyslonych, religiach, poslugujac sie czesto, w sposob nieuprawniony i bledny, cytatami z Pisma Sw. Nie posiadajac zadnej wiedzy religijnej, nie mowie o posiadaniu wiary, tworza nowe teologie, ktore maja usprawiedliwic ich moralny nieporzadek.
~ niezalogowany
7 września 2011r. o 14:59
~plejadka napisał(a):

Ty w całym tym wątku - przez rozliczne gołosłowne pomówienia...
~plejadka niezalogowany
7 września 2011r. o 15:05
~ napisał(a): Mysle, ze bedzie wdziecznym polem badawczym zachowanie ludzi, ktorzy w jakis sposob maja zycie rodzinne czy tez malzenskie zawiklane. .

Myśle.. że jeszcze wdzięczniejszym BYŁOBY zagadnienie:DLACZEGO KTOŚ SZCZĘŚLIWY MIAŁBY TO USPRAWIEDLIWIAć :D
5134
#TOjsienka nieaktywny
7 września 2011r. o 15:17
~plejadka napisał(a):

Cicho pieronie ja ten teks już też niejednokrotnie słyszałam.Nie obraziłam sie oczywiście ale przynajmniej to jest jego jako taki znak rozpoznawczy bo jak widze do tej pory ma problem z zalogowaniem się :]

Dopisane 07.09.2011r. o godz. 15:17:

Ach nie wysilaj sie bo i tak nie przetłumaczysz bo jest w transie jak to w sektach niestety bywa :| :D

Moja chata skraju-ja nyczoho ne znaju
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA KGHM zaprasza