Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Praca w TBAI Wykroty

~``` niezalogowany
17 kwietnia 2014r. o 13:02
~ napisał(a): 2100 chyba brutto i to nie każdy

SA TACY CO MAJA 1960ZL BRUTTO A SA TACY KTORZY MAJA 2400 I 260 A ROBIA TO SAMO CO TA OSOBA ZA 1960 ZL I GDZIE TU SPRAWIEDLIWOSC W TYM ZAKLADZIE...
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~ niezalogowany
17 kwietnia 2014r. o 13:48
Nie zapominajcie o tych co mają 1680 PLN brutto ;)
~Łukasz W niezalogowany
24 kwietnia 2014r. o 8:48
Co za głupoty wypisujecie !

Na szwalni przeciętna pensja wynosi 1800 Netto , na spawalni praca jest trudniejsza ale za to lepiej płatna 1900 Netto. Do tego dochodzą dodatek na dojazdy + premia frekwencyjna uznaniowa.
~sanczo pansa niezalogowany
24 kwietnia 2014r. o 21:59
ahahahahaha! chyba nie wiesz o czym mówisz. albo jesteś z biura, czyli nie wiesz o czym mówisz.

na spawalni masz 1800 netto już razem z tymi wszystkimi biedackimi dodatkami za dojazdy i frekwencje. premia jest wyłącznie frekwencyjna, nie dajcie sobie wmówić, że jest uznaniowa. 1900 masz jak zostaniesz ze 3 razy do 24-tej bo przecież muszą wszyscy, z wiadomymi wyjątkami. no i każdy wie, oprócz biura, że to właśnie kobiety na szwalni mają najbardziej przeje.... w tym zakładzie.
~Zdziwiony niezalogowany
25 kwietnia 2014r. o 1:08
~Łukasz W napisał(a): Co za głupoty wypisujecie !

Na szwalni przeciętna pensja wynosi 1800 Netto , na spawalni praca jest trudniejsza ale za to lepiej płatna 1900 Netto. Do tego dochodzą dodatek na dojazdy + premia frekwencyjna uznaniowa.

Ja pracuje na spawalni i mam 1680 brutto (bez tych dodatków i premii). Możesz mi powiedzieć jakim cudem masz 1900 netto? Po prostu napisz mi uczciwie ile już tam pracujesz i ile wynosi twoja stawka brutto. Musze chyba iść do biura negocjować swoją pensje. No chyba, że tylko sobie żarty z ludzi robisz.
~Delikatna niezalogowany
28 kwietnia 2014r. o 12:01
Wiecie co, pracuję w tym zakładzie na SZWALNI juz ponad 3 lata, i mam 2100 zł brutto. Wkurza mnie to że inni pracują tyle co ja i zarabiają nawet 2600 zł. To jest niesprawiedliwe!! Skoro robi ta osoba co ja, nic więcej to z jakiej racji dostaję więcej kasy !!
Druga sprawa:
Liderzy na zmianie WHITE, są okropni! Poniżają ludzi, mają nas za śmieci! Tak, taka jest prawda i tak to odbieram. Nie szanują nas! Pani S.B odkąd została liderką, jest inną osobą! Liczy się tylko dla niej, zapier..lanie na maxa! , zatwierdzanie oraz nie robienie błędów! Jakim cudem mamy nie robic błędów skoro nie mamy nawet czasu żeby dokładnie sprawdzic te sztuki które uszyłysmy! LUDZIE!!
PAni Aga K. Również nie nadaje się na skoczka a tym bardziej na liderkę! Nic nie umie, w niczym nie umie nam pomóc( chodzi o szycie). To po co ona tam jest ja sie pytam!!!

I jeszcze te notatki służbowe, śmiechu warte, na prawde!!!
~kolo niezalogowany
1 maja 2014r. o 10:39
podwyzki...Japier.....fest sie zaklad szarpnal. 70 zl.
~ niezalogowany
1 maja 2014r. o 12:44
na szwalni kobiety dostały podobno niecałe 20zł brutto. prawda to?
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza