~wadera napisał(a): Po pierwsze nie panie ale pani. Skąd u mnie tyle mądrości na temat Waszej Gminy. Otoż mieszka tam moja rodzina, często się spotykamy i rozmawiamy. Pewnie trudno w to uwierzyć, bo dzisiaj ludziom brakuje na to czasu aby się spotykać. Tak się składa, że mieszkam w gminie którą przez wiele lat rządził jeden wójt i chociaż wcale nie było dobrze to nikt publicznie go nie oczerniał ani nie oskarżał tak jak Wy Państwo mieszkańcy Gminy Gromadka robicie. Dzisiaj w mojej gminie jest nowy wójt i wcale nie jest lepiej.Rzeczywiście wasza miejscowość jest trochę zaniedbana, ale to przecież nie tylko wina wójta, ale także Was samych. Ludzie przecież wójt Wam nie posprząta wokół Waszych domów.Zacznijcie naprawę Waszej Gminy od Was samych. Zadbajcie o porządek w Waszych rodzinach, domach, a i Gmina będzie wtedy piękniejsza. Może zamiast anonimowych wypowiedzi lepiej spotkać się z wójtem i porozmawiać, o tym co Wam "leży na sercu"?!
z kim tu rozmawiac.........to jest czlowiek zakochany w swojej wladzy,najpierw wyslucha ,naobiecuje a pozniej ma cie gleboko w.......TAK SIE ROBI KARIERE.