Czy ktoś pamięta śmiertelny wypadek samochodowy sprzed lat zginęła młoda dziewczyna ( osierociła córkę ) i chłopak . Kierowca był z Gromadki .
Czy poniósł kare ?
No cóż, jeśli TY rodzic nie potrafisz w domu swojego dziecka nauczyć obowiązkowości, przypilnować, czy to dziecko odrobiło zadanie domowe, poczytało w książce temat, czy idzie do szkoły przygotowane, to nie wymagaj od nauczycieli, bo nawet jeden nauczyciel na jedno dziecko nic nie wskóra, niczego mu do głowy na siłę nie włoży. Żeby kogoś oceniać, zacznij od swojego domu, czy Ty wszystko robisz dobrze, czy Twoje dziecko nauczone jest dobrych manier takich jak dzień dobry, dziękuję, przepraszam itd. Jakiego szacunku nauczyłaś swoje dziecko, taki dostaniesz od niego. Nawet wykładowcy z uczelni nic nie zrobią, niczego nie nauczą jak dziecko nie chce. Jest inna sprawa kiedy dziecko nie może, nie ma możliwości, robi i to widać wszystko, żeby być przygotowanym. Najlepiej zwalić winę na innych, ja urodziłam i to mi wystarczy, a Wy wychowujcie, jak będziecie źle wychowywać to inaczej pogadamy. Ty chowasz swoje dziecko, a wy inni wychowujcie. Wychowanie należałoby zacząć od rodziców.
~kierowca niezalogowany 15 stycznia 2013r. o 10:33
Czy moze ktos z forumowiczow orientuje sie dlaczego droga od strony Boleslawca jest sypana piaskieskiem do znaku gmina Gromadka wita, moze jest potrzebna jakas interwencja czy znow grochem o sciane rzucac.........
~kierowca2 niezalogowany 15 stycznia 2013r. o 18:11
nie kolego po prostu nikt w tej gminie nie chce lub nie potrafi (mówimy tu o naszej kochanej Gminie gdzie sam pan Wójt powinien zadbać o to). Widzę mijając niejednokrotnie policje i "innych" z władz które powinny reagować ,ale po co??? My szaracy przecież poradzimy sobie, więc po co się ścierać.
Ja ich dzialan mam juz po dziurki w nosie!!!!! Jak kladli asfalt kolo bylej gospody Stokrotka ,to pan wojt nadzorowal , agdzie jest teraz ,co nie bedzie go widac , wiec nie ma co sie scierac.A radni przydupasy glosu chyba nie maja co widac od lat!! WILKOWYJE jak sie patrzy,tylko laweczke kolo ABC postawic.Pene za niedlugo bedzie bo wybory sie zblizaja ,bedzie punkt werbunkowy.Glosujmy na kogokolwiek ale nie na obecnego ,ON juz pokazal co jest wart!!
Witam patrze na te komentarze jest przykro czytać, każdy tylko krytykuje ale nie daje sobie sprawy że to społeczeństwo tworzy miejscowość nie urzędnicy gminni. Uważam ,że obecny zarząd nie jest zły wójt dba o tą gminę godnie reprezentuje wiadomo nie wszystko da się zrobić bo nie pozwala na to prawo. niestety system prawa jest chory i trzeba jakoś tym sobie radzić.