Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Urząd Gminy i Dom Kultury w Gromadce - opinie.

~W niezalogowany
22 września 2013r. o 12:42
Ok. Ale nie zmienia to faktu że market by się przydał.
I kilka osób by miało pracę.
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~ja niezalogowany
22 września 2013r. o 15:32
~W napisał(a): Ok. Ale nie zmienia to faktu że market by się przydał.
I
kilka osób by miało pracę.

market bardzo by sie przydal i bedzie tylko......wyobrazcie sobie ze jakis pa....nt w powiecie (starostwie ) wydal decyzje odmowna bo lokalizacja mu sie nie spodobala stwierdzil ze ....za blisko torow. No smiechu warte :P bo torow tam nie ma conajmniej od parunastu lat.I tak sie toczy od urzedasa do urzedasa. Jestem zdania ze urzednicy powinni ponosic konsekwencje finansowe swoich blednych decyzji. Wszyscy jak jeden.
~łysy niezalogowany
22 września 2013r. o 22:16
a co mają powiedzieć strażacy z gromadki jak u nich remiza się wali z dachu woda sie leje do srodka na mundury ubieraja mokre i jada do akcji jak syrena za wyje a radni i wójt nic z tym nie mysla zrobic
~johnson niezalogowany
22 września 2013r. o 23:12
Też jestem za tym żeby urzędnik ponosił surową odpowiedzialność za swoje często głupie decyzje.
A z tymi strażakami to też ciekawe, chyba pora zmienić włodarzy gminy...
~ niezalogowany
23 września 2013r. o 17:19
(...)

Zmoderowano 23.09.2013 godz.21:34 - powód: caps lock (moderator)
~wesolek niezalogowany
23 października 2013r. o 8:51
super ruszyl remon basenu!!! To bardzo dobra pora!!!hahahahaha a gdzie bylo lato. I nie omieszkam wspomniec o pieknym asfalcie ,teraz juz chyba wszystcy pracownicy URZEDU GMINY maja asfalt pod domem, a reszta choloty nie musi miec ,niech pospulstwo tapla sie w blocie!!!!! Mojego ani mojej rodziny glosu to PAN WOJCIE nie dostaniesz!.
~aaa niezalogowany
23 października 2013r. o 19:21
Ta gmina to na pysk pada ,drogi, oświetlenie ,dojazd dzieci do szkól i przedszkoli wójt chyba za bardzo obrósł w piórka na muj glos też niech nie liczy!!![img=1382548834_81k0cc3.gif]
~Daniello niezalogowany
23 października 2013r. o 22:06
Remont basenu robi teraz za kartę przetargową na wybory 2014 !!! Wójt lansuje się co najmniej kilka razy dziennie żeby go wszyscy z głównej drogi widzieli. Budowlaniec HA,HA,HA!!! W końcu robi Doktorat HA,HA,HA !!! A z tymi strażakami to nie zazdroszczę, ale od radnych to wy nie wymagajcie bo to wszystko patrzy tylko na kaskę i przyklaskują swemu błaznowi.
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA PÓŁNOC Nieruchomości zaprasza