Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Urząd Gminy i Dom Kultury w Gromadce - opinie.

~Tadek niezalogowany
23 sierpnia 2013r. o 15:06
mimi 08 z Twoim podejsciem obudzisz sie kiedys z reka w nocniku!! a to co napisano powyzej to swieta prawda .Jedna wielka tyrania i zastraszanie!!!! metoda z czasow komuny.
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~rodzic niezalogowany
23 sierpnia 2013r. o 15:54
W szkole faktycznie od dłuższego czasu jest coraz gorzej. Potwierdza to coraz większa migracja uczniów z Gromadki do miejskich gimnazjów, a już największym kuriozum w tej sprawie jest fakt, że coraz więcej nauczycieli przenosi swoje własne dzieci do innych szkół gimnazjalnych. Czyżby stracili zaufanie do własnej placówki? To naprawdę niepokojący sygnał, który świadczy o coraz gorszej jakości kształcenia szkoły w Gromadce. Myślę więc, że wiele wcześniejszych opinii w tej kwestii było niestety trafionych.
~mimi08 niezalogowany
23 sierpnia 2013r. o 21:56
Drogi Tadku nie rozumiem o co Ci chodzi z tym nocnikiem, proszę jaśniej. Też jestem matką ucznia i bardzo dużo czasu poświęcam na pracę z dzieckiem w domu, nie pozostawiam go samego sobie. Prawda jest taka, że jeżeli dziecko nie jest motywowane i dopilnowane w domu przez rodziców to nauczyciele choćby "na głowie stawali" nie nie będą w stanie wiele go nauczyć. Aby osiągnąć sukces dydaktyczny i wychowawczy rodzice muszą współpracować ze szkołą a szkoła z rodzicami. To rodzice wychowują dzieci, a nauczyciele wspierają ich w tym działaniu. A z tym przenoszeniem dzieci do szkół do Bolesławca to tylko chore ambicje rodziców, jeżeli dziecko będzie się chciało uczyć to będzie to robiło w każdej szkole.
~ niezalogowany
24 sierpnia 2013r. o 1:01
mini mamy demokracje i wolność to każdy robi co chce jeden zostawia w szkole w gromadce drugi daje do bolesławca czasy w których wszyscy mieli tylko czerwonego malucha dawno minęły .
~gienek niezalogowany
24 sierpnia 2013r. o 15:46
mam takie pytanie , kiedy w Gromadce będzie sytuacja tego typu , że będę mógł otworzyć firmę, która da pracę około 1430 osobą o średniej zarobków 6300 zł ? chodzi mi o to kiedy urzędnicy będą dla ludzi a nie ludzie dla urzędników ??????????????????
~ niezalogowany
24 sierpnia 2013r. o 18:22
~gienek napisał(a): mam takie pytanie , kiedy w Gromadce będzie sytuacja tego typu , że będę mógł otworzyć firmę, która da pracę około 1430 osobą o średniej zarobków 6300 zł ? chodzi mi o to kiedy urzędnicy będą dla ludzi a nie ludzie dla urzędników ??????????????????

1430 "osobą" dasz zarobić 6300zł ? jak oni się tym podzielą :)
~stasia niezalogowany
25 sierpnia 2013r. o 12:51
Panie wojcie czy pan nie czyta forum .Same negatywy o gmnie!!!!! Najwyszy czas albo sie wziasc do roboty albo najprosciej oglosic ABDYKACJE!!Trzeba byc mezczyzna!!!!!
~ niezalogowany
25 sierpnia 2013r. o 13:06
~stasia napisał(a): Panie wojcie czy pan nie czyta forum .Same negatywy o gmnie!!!!! Najwyszy czas albo sie wziasc do roboty albo najprosciej oglosic ABDYKACJE!!Trzeba byc mezczyzna!!!!!

A po abdykacji wojta wiezmiemy sie za szeroko rozumiany Urzad Stanu Cywilnego ............... :P :P :P :P tez duzo do posprzatania.
REKLAMAMrowka zaprasza