Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Urząd Gminy i Dom Kultury w Gromadce - opinie.

~mieszkaniec niezalogowany
13 sierpnia 2013r. o 13:18
A gdzie oświetlenie wioski zero ciemnosci nora i dziura ....brawa dla wójta oby szybko zakończył kadencje!!!!

Zmoderowano 13.08.2013 godz.14:46 - powód: użycie zbyt wielu wykrzykników (moderator)
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~Nowa niezalogowany
13 sierpnia 2013r. o 15:30
Jestem świeżą mieszkanką Gminy Gromadka i szczerze powiem jeszcze tak nieporadnej gminy nie widziałam. Tragedia mieć takie zasoby i z tego nie korzystać.Gmina nie ma czym się pochwalić, nic się nie dzieje. A co do pracowników urzędu to tak naprawdę miałam tylko do czynienia z Panią od dowodów osobistych i meldunku TRAGEDIA kobieta nie kompetentna, wulgarna, nie rozumie jak tak można traktować petentów. Owszem Pani Z. zmieniała do mnie stosunek jak dowiedziała się, że posiadam wyższe wykształcenie, to było żałosne.
~` niezalogowany
13 sierpnia 2013r. o 17:24
Ile zarabia wójt w Gromadce?
~Gro niezalogowany
13 sierpnia 2013r. o 17:44
Bardzo dziękuje tym gamoniom z gminy i pani dyrektor domu kultury za wyremontowany basen SUPER :P
~haha niezalogowany
13 sierpnia 2013r. o 17:54
Pan pierdzacy w stolek zwany wojtem zarabia chyba gdzies ok. 12 000 zl netto
~wiedzący niezalogowany
13 sierpnia 2013r. o 21:33
Tak to się zgadza. Wg oświadczenia majątkowego, które złożył za 2012r jego dochód z pracy w Urzędzie Gminy wyniósł 141.200.50zł
~ niezalogowany
14 sierpnia 2013r. o 0:23
Już teraz wiecie dlaczego tak wielu chętnych jest na jego stołek ? :))
~robercik hahaha niezalogowany
14 sierpnia 2013r. o 10:48
a ile na lewo sie dostaje i spraw zalatwia!! ale gmina ponoc ma placic wielkie odszkodowanie Panu ktory mial przetapiac aluminium, jesli to prawda to moze odwiedzi gmine CBS albo CBA.
REKLAMA Villaro zaprasza