Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Urząd Gminy i Dom Kultury w Gromadce - opinie.

~BEBE niezalogowany
9 sierpnia 2013r. o 11:57
Ale za to pan dyrektor szkoły będzie obwodnicą do pracy jeździł... Czego to się nie robi dla ukochanego pupila pana wójta, stanowisko bez konkursu, asfalt pod dom - nasza gmina jest naprawdę cudowna - DLA WYBRAŃCÓW !!!
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~ niezalogowany
9 sierpnia 2013r. o 12:37
no tak, ciekawe kto zasiądzie na stanowisku Pani kierownik w szkole, bo nie wierzę, że stanowisko nie zostanie obsadzone a i kto rozliczy ją ze środków jakie pozyskała dla szkoły bo z pewnością było ich sporo:)
W gminie się odnajdzie przecież tam już nic nie będzie robić a do emeryturki daleko i trzeba gdzieś się zakamuflować, tak jak pewna Pani z biblioteki , która teraz jest bardzo ważną urzędniczką na stołku.
PORAŻKA I JAK MŁODZI WYKSZTAŁCENI LUDZIE MAJĄ FUNKCJONOWAĆ W NASZEJ KOCHANEJ GMINIE -jak nawet nie ma ogłoszenia o miejscu pracy porażka
~ niezalogowany
9 sierpnia 2013r. o 15:14
to jest mafia !! ale i to sie skonczy ,przyjdzie dzien jak spadna ze stolkow a prokurator i skarbowka zaczna deptac im po pietach! To bedzie wielka uczta!!!
5258
#dami2808 nieaktywny
9 sierpnia 2013r. o 16:30
Ja myślę, że w naszej kochanej gminie każdy urzędnik robi co chce i na co wójt się zgadza, oni przesiedzą na stołkach nie tylko do emerytury, ale do późnej starości. W podstawówce w Wierzbowej też rada gminy jednogłośnie wybrała kierowniczkę placówki i jest nią-żona przewodniczącego rady p. Peter. i tak oto znów ręka rękę myje... :)

rozwiedziony30
4469
#Patrzalski nieaktywny
9 sierpnia 2013r. o 16:39
Zamiast ściskać odbyt z zazdrości ,to może podjedź do wójta i z nim o tym porozmawiaj ? Jeśli nie zdoła wytłumaczyć Twoich wątpliwości to wtedy obsmaruj go na forum.
5258
#dami2808 nieaktywny
9 sierpnia 2013r. o 17:25
Ja do wójta nie mam już słów, po jego ostatnio złożonej obietnicy przez 3 miesiące odwracał głowę na ulicy. Tak poza tym teraz jestem pewien, że Patrzalski jest albo urzędnikiem, albo bliską rodziną Darusia

rozwiedziony30
~ niezalogowany
9 sierpnia 2013r. o 18:08
Ha dobre idź do wójta i porozmawiaj, mają ludzie poczucie humoru ha ha a wójt czarodziejską różdżką powyrzuca wszystkich swoich przyjaciół ze stołków i przeprowadzi legalne i uczciwe nabory pracy , tak?nie wiem kto to pisał , że ściska odbyt ale z pewnością siedzi bliziutko naszego Boga i liże mu odbyt.
4469
#Patrzalski nieaktywny
9 sierpnia 2013r. o 19:06
dami2808 napisał(a): Patrzalski jest albo urzędnikiem, albo bliską rodziną Darusia

Zdziwisz się ale ... gó zik prawda ;p Nawet słabo znam wójta (osobiście) To co piszę to tylko moje przekonania :) Nie musisz ich podzielać , krytyka jest niezbędna w zdrowej konkurencji. Ja Darka popieram .

Dopisane 09.08.2013r. o godz. 19:06:

~ napisał(a): bliziutko naszego Boga i liże mu odbyt.

to jest już perwersja :) perwersja którą praktykuje nasz kraj od ponad 1000 lat ;p
REKLAMA KGHM zaprasza