Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Urząd Gminy i Dom Kultury w Gromadce - opinie.

~ niezalogowany
7 maja 2013r. o 11:15
Tzn ., aze nie ma wizji na drogi przez najblizszy rok....... ;( i znow ktos wpakowal nas w bagna tylko kto :> czyzby doktorant......
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~Gienek niezalogowany
19 maja 2013r. o 17:52
Witam mieszkańców gminy gromadka :* mam pytanko w związku z ostatnimi postami , o co chodzi z drogami??? czy w ogóle da się przejechać przez Gromadkę ???... Pytam ponieważ pragnę odwiedzić naszą piękną miejscowość i nie wiem, czy auto nie wpadnie w jakąś JAMĘ ????... Jeszcze jedno pytanko , czy w tym roku będą Dni Gromadki ??? pytam dlatego , ponieważ co roku jest co świętować ha ha ha :D a w tym roku głównym powodem pewnie będą świetne drogi ha ha ha :D LUDZIE WIĘCEJ MIŁOŚCI I MNIEJ PYCHY ORAZ FAŁSZU NA STOŁECZKACH
~bingo niezalogowany
20 maja 2013r. o 16:15
Coś pozytywnego dzieje się w naszej gminie? Staram się coś dostrzec i jakoś nic nie widzę. Może ktoś mnie oświeci? :> ?? ??
~ niezalogowany
20 maja 2013r. o 16:56
Pozytyw - niedługo DNI Gromadki :D :P
~bingo niezalogowany
5 czerwca 2013r. o 12:45
Zabawa i śpiewanie a co z gospodarką i inwestycjami? Czyżby to już koniec tak ambitnych planów? Mam nadzieję,że jeszcze coś w tym i przyszłym roku powstanie w naszej Gromadce i innych wioskach naszej gminy. :* ;)
~Junior niezalogowany
26 lipca 2013r. o 14:53
CO Z BASENEM....Kolejna atrakcja gminy zrujnowana wstyd i hanba!!!!!!Lato w pelni a tu d......a Czas podziekowac obecnemu wojtowi wiecej zrujnowal jak naprawil!!!!!!
~ niezalogowany
9 sierpnia 2013r. o 10:14
Witam
Wszystkich zainteresowanych
U nas w gminie będzie jeszcze ciekawiej, obkładamy stanowiska w gminie nowymi ludźmi tzn. z bibliotekarki po teologii robimy urzędnika gminy(kpina) a teraz na dniach z Pani ze szkoły ,,Pni kierownik obiektów sportowych''będzie inspektor do spraw ochrony środowiska-ciekawe czy ta Pani ubierze gumaki i pójdzie ludziom z pomocą.A co z ludźmi wykształconymi? , nie ma szans dostać się do pracy bo przecież nie ma wolnych miejsc, nie ma konkursów ogłoszonych na BIP, ciekawe dlaczego ?
Ludzie poobserwujcie co się dzieje: w bibliotece już siedzi córka radnego itp.
Ciekawe życie mamy i zero nepotyzmu w Naszej Gminie
~~123 niezalogowany
9 sierpnia 2013r. o 11:52
ojoj, to pani kierowniczka już nieważna??? a tak potrzebna była, tyle środków unijnych na rozwój sali gimnastycznej miała pozyskać no i co ??? GUMNO !!!!!!!!!!
REKLAMA Villaro zaprasza