Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Urząd Gminy i Dom Kultury w Gromadce - opinie.

~ttt niezalogowany
9 sierpnia 2013r. o 22:45
Ostatnio postanowiłem pokazać swoim niemieckim znajomym miejscowość w której mieszkam - Gromadkę .
WSTYD :( Drogi tak fatalne ,że szkoda gadać , basen w środku lata rozkopany , drogi do kościoła brak , wszystko stare , rozkopane i brzydkie .

Echhh wstyd Panie Wójcie -Wstyd , na wybory podstawiał Pan auta dla ludzi , ktorzy sami nie mogli pójść (wiem prawie ,że z autopsji) po wyborach oblał Pan Gromadkę ciepłym moczem .

Pani z biblioteki na urzędniczym stanowisku , kiedy ją zobaczyłam chciało mi się śmiać , sam jestem po administarcji , a na pracę w Urzędzie gminy nie mam co liczyć .
Zresztą to nie pierwsza bibliotekarka w urzędzie gminy..

Pani w kasie gminy opryskliwa , wciąż zapomina ,że jest w tym urzędzie jak dupa od ...nia i nie robi nikomu łaski ,zeby udzielić informacji w sprawie nieudanej "reformy" śmieciowej w gromadce .

Zresztą one wszystkie zapominają po co tam są ...

Może gdyby moja teściowa pracowała w gminie 30 lat , też załatwiła by mi ciepłą posadkę , jak synowej .

Po przebytej wycieczce po Gromadce oblałem się czerwonym rumieńcem, bo jedyna rzecz warta pokazania znajomym to był las w borówkach .

Zastosowana autokorekta

Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~słyszalski niezalogowany
9 sierpnia 2013r. o 22:48
Dziwne patrzalski, ze słabo znasz wójta, a piszesz,że popierasz Darka..... hmmm czyli jednak po imieniu jesteście. Zawsze jak pojawiają się jakieś głosy krytyki wszechmogącego gromadki, natychmiast pojawia się superman patrzalski i zażarcie broni swego idola, chyba masz dobrze płacone za czujną obserwację internetu. Ogarnij się chłopie i nie kompromituj się takimi płytkimi wpisami !!!
~ do ttttt i nie tylko niezalogowany
9 sierpnia 2013r. o 23:25

Fakt zostaly nam do pokazywania jedynie lasy i ew.grzyby (jesli takowe sa). Trzeba bylo swoich niemieckich gosci zaprowadzic na tu po koleji basen, odlewnie nr 1,odlewnie nr 2, budynek starej szkoly (kolo odlewni) pokazac sprzedany zabytek za bezcen( poprzednie szefostwo gminy) a teraz z okropnymi plastikowymi oknami, budynki folwarczne obok kosciola w Modlej,i budynki przypalacowe w Oslej. Potem ich zaprosic na obiad nie wiadomo gdzie bo nie ma takiego miejsca, a na koniec przewiezdz droga glowna od Urzedu do Wierzbowej i rozstroj zoladka po takiej trzepance gotowy.Suuuuuuuuuuuuuper atrakcje.

ps. co do urzednikow tam same DEREKTORY albo kierownicy : GOK -derektor,pietro (biblioteka) jeden pracownik i sprzataczka i tez derektor :P :P :P :P USC kierownik no przeciez funkcyjni biora dodatki dyrektorskie. Sprzataczka i palacz tez niedlugo beda de!!!rektorami. Taki fach az wstyd bo gmina biedna jak mowia.Dla urzednikow WSZYSTKICH z pewnoscia nie. ;)
4469
#Patrzalski nieaktywny
10 sierpnia 2013r. o 7:10
~słyszalski napisał(a): Dziwne patrzalski, ze słabo znasz wójta, a piszesz,że popierasz Darka..... hmmm czyli jednak po imieniu jesteście.

Tak jesteśmy po imieniu . Nie wiem co w tym dziwnego? Jak znam człowieka od kilkunastu lat i jestem niewiele od niego młodszy to muszę się zwracać do niego "per pan" tylko dlatego że jest wójtem?
Ja człowieku różnię się od Ciebie tym ,ze jak coś mi się nie będzie podobać w działaniach wójta ,to powiem .... Darek , spaprałeś to czy tamto :) A Ty koleżko plujesz jadem na forum i wątpię ,żebyś merytorycznie potrafił z człowiekiem podyskutować . Oczywiście masz prawo być niezadowolony ,masz prawo również kandydować na wójta w przyszłych wyborach. Przedstaw jakiś sensowny program ... możliwe ,że zagłosuje na Ciebie :) ale nie licz na to ,że będę mówił do Ciebie "per pan"
~ niezalogowany
10 sierpnia 2013r. o 21:10
Brawo nasza gmina została super opisana, stołki przejmowane po mamusiach ewentualnie za lizanie d... bo jak to inaczej nazwać skoro ludzie po kierunkowych wykształceniach nie mają szans nawet wystartować w konkursach o pracę bo u nas w gminie takich nie ma.Z tego co sprawdziłam na BIP ostatnie nabory jakie się odbyły to 2009 rok a posadek doszło.Zjeść nie ma gdzie bo Ci co chcą otworzyć coś normalnego to zniszczą go podatki, najlepiej to działać na lewo tak jak większość ludzi to robi i nie ponosi z tego tytułu konsekwencji np.naprawić samochód można na każdej ulicy, ostrzyc włosy -nic łatwiejszego, nawet na festyny gotuję super wykwalifikowane firmy- a przecież w gminie jet wykaz działalności i co nic najlepiej działać na lewo nikt nic nie widzi i jest super.
A płacz, że gmina nie ma dochodów Panie Wójcie to jest- a od czego siedzi od wielu lat Pani Krystyna przecież ona powinna zadbać w gminie o podatki z działalności-chyba, e u nas w gminie można robić to legalnie na lewo.
~ja niezalogowany
11 sierpnia 2013r. o 22:45
Przeczytalam ,ze na Swiecie Wrzosu ma byc katering z restauracji.Co to kobiety w Borowkach zapomnialy jak sie klei pierogi?Moze to ktos w tym maczal palce co ma interes z restauracja :/ ?Czyzby sie wszyscy nagle tak wzbogacili i juz nie lubia tego jedzenia,ktore bylo serwowane na poprzednich Swietach Wrzosu?
~ niezalogowany
12 sierpnia 2013r. o 23:13
trele ,morele piszcze co chcecie ,opluwajcie a swinia powie ze ,deszcz pada..kazdy rozzsadny czlowiek juz dawno by abdykowal ale oderwac sie od koryta to nie wchodzi w gre .Poprostu inteligentowi sloma z butow wystaje!!!!!!!!
~ niezalogowany
13 sierpnia 2013r. o 10:04
~ do ttttt i nie tylko napisał(a):
Fakt zostaly nam do pokazywania jedynie lasy i ew.grzyby (jesli takowe sa). Trzeba bylo swoich niemieckich gosci zaprowadzic na tu po koleji basen, odlewnie nr 1,odlewnie nr 2, budynek starej szkoly (kolo odlewni) pokazac sprzedany zabytek za bezcen( poprzednie szefostwo gminy) a teraz z okropnymi plastikowymi oknami, budynki folwarczne obok kosciola w Modlej,i budynki przypalacowe w Oslej. Potem ich zaprosic na obiad nie wiadomo gdzie bo nie ma takiego miejsca, a na koniec przewiezdz droga glowna od Urzedu do Wierzbowej i rozstroj zoladka po takiej trzepance gotowy.Suuuuuuuuuuuuuper atrakcje.

ps. co do urzednikow tam same DEREKTORY albo kierownicy : GOK -derektor,pietro (biblioteka) jeden pracownik i sprzataczka i tez derektor :P :P :P :P USC kierownik no przeciez funkcyjni biora dodatki dyrektorskie. Sprzataczka i palacz tez niedlugo beda de!!!rektorami. Taki fach az wstyd bo gmina biedna jak mowia.Dla urzednikow WSZYSTKICH z pewnoscia nie. ;)
Panie wojcie i rado szanowna jak chcecie pracowac nastepne kadencje powinniscie wziascto co wyzej napisane, polikwidowac sztuczne stolki, oszczednosci zaczac od wlasnego (urzedu i podleglych jednostek) podworka to moze ludzie uwierza rze cos robicie w tej materii. Wstydliwe sa wasze wynagrodzenia i doatki funkcyjne w porownaniu z bieda jaka w gminie panuje.
REKLAMA KGHM zaprasza