Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Urząd Gminy i Dom Kultury w Gromadce - opinie.

~~Magda niezalogowany
8 sierpnia 2022r. o 12:35
Kiedy zaprzysiężenie nowego wójta gminy Gromadka?
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~~Maks niezalogowany
8 sierpnia 2022r. o 12:38
~~Magda napisał(a): Kiedy zaprzysiężenie nowego wójta gminy Gromadka?

Po co ci to wiedzieć?
Chcesz się zapisać na audiencję?
~~Und niezalogowany
8 sierpnia 2022r. o 14:45
~~Und napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Patryk napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Und napisał(a): Pamiętam jak w cyrku w Bolesławcu nasze dzieci robiły zdjęcie z Piotrkiem i Natalią.
Patryk życzę ci powodzenia.

Dziękuję ,przyda się ale na wiele nie liczę , w tym wyścigu będę ostatni.

Gratuluję zajęcia 2 miejsca ,nie wiem jak mam to powiedzieć swoim dzieciom ? Ty nie wygrałeś ,cyrk odjechał ,ja na bezrobociu , a takie plany miałem.
Zostały tylko zdjęcia z cyrku.
Jak dalej żyć Patryk ?

Patryk , cała swoją rodzinę ci oddałem , dzieci do zdjęcia i żonę do używania .Do cyrku łaziłem z tobą,baloniki kupiłem.
A ty qrwa 2 miejsce , działaj , może Witek zrobi reasumbcję .Klecha z Wierzbowej nam nie pomógł .
Widziałem się już w wodociągach ,kulturze , ewentualnie w sporcie ,wiesz że ze średnim dajemy sobie radę.
Działaj , może na początek potrzebujecie pomocnika , 3 skrętaczy to nie dwóch,

PS.
A co z zdjęciami ,skasować . Bo chyba już po tobie i po twoim pracodawcy.
~~Szafranowa Forsycja niezalogowany
8 sierpnia 2022r. o 15:28
Zaprzysiężenie 10 sierpnia .
Przewodnicząca gminnej komisji złoży sprawozdanie i da akt mianowania na wójta.
Jednocześnie obejmie ona mandat za p.Kawke w powiecie.
~~Patryk niezalogowany
9 sierpnia 2022r. o 7:33
~~Und napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Und napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Patryk napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Und napisał(a): Pamiętam jak w cyrku w Bolesławcu nasze dzieci robiły zdjęcie z Piotrkiem i Natalią.
Patryk życzę ci powodzenia.

Dziękuję ,przyda się ale na wiele nie liczę , w tym wyścigu będę ostatni.

Gratuluję zajęcia 2 miejsca ,nie wiem jak mam to powiedzieć swoim dzieciom ? Ty nie wygrałeś ,cyrk odjechał ,ja na bezrobociu , a takie plany miałem.
Zostały tylko zdjęcia z cyrku.
Jak dalej żyć Patryk ?

Patryk , cała swoją rodzinę ci oddałem , dzieci do zdjęcia i żonę do używania .Do cyrku łaziłem z tobą,baloniki kupiłem.
A ty qrwa 2 miejsce , działaj , może Witek zrobi reasumbcję .Klecha z Wierzbowej nam nie pomógł .
Widziałem się już w wodociągach ,kulturze , ewentualnie w sporcie ,wiesz że ze średnim dajemy sobie radę.
Działaj , może na początek potrzebujecie pomocnika , 3 skrętaczy to nie dwóch,

PS.
A co z zdjęciami ,skasować . Bo chyba już po tobie i po twoim pracodawcy.

Rób co chcesz , ja wracam do swych fabryk w Nowogrodźcu .
~~Pomarańczowożółta Miodunka niezalogowany
9 sierpnia 2022r. o 7:44
Jak PiS przegra wybory to nie wiem co zrobię. Narobilimy dziecków żeby znich żyć za 500+ a tu do roboty będziemy musieli poginać. A mój stary to nic nie potrafi a mi się nie chce. Jak żyć? Poradzcie.
~~Sokół niezalogowany
9 sierpnia 2022r. o 7:55
~~Pomarańczowożółta Miodunka napisał(a): Jak PiS przegra wybory to nie wiem co zrobię. Narobilimy dziecków żeby znich żyć za 500+ a tu do roboty będziemy musieli poginać. A mój stary to nic nie potrafi a mi się nie chce. Jak żyć? Poradzcie.

Mam nadzieję, że PO i KO nie wygrają wyborów, PiS i Hołownia może do nich dołączyć, bo wszystko to to samo.
~~Trawiasty Tytoń niezalogowany
9 sierpnia 2022r. o 7:59
~~Sokół napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Pomarańczowożółta Miodunka napisał(a): Jak PiS przegra wybory to nie wiem co zrobię. Narobilimy dziecków żeby znich żyć za 500+ a tu do roboty będziemy musieli poginać. A mój stary to nic nie potrafi a mi się nie chce. Jak żyć? Poradzcie.

Mam nadzieję, że PO i KO nie wygrają wyborów, PiS i Hołownia może do nich dołączyć, bo wszystko to to samo.

Sokół, tym gadasz jak stary alkoholik albo dzieciorób. Ty partię załóż. Marnujesz się.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza