Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Urząd Gminy i Dom Kultury w Gromadce - opinie.

~ niezalogowany
22 sierpnia 2014r. o 20:33
Patrzalski napisał(a): Ciekaw jestem ilu z was krytykantów, mieszka w gminie Gromadka a ilu chętnie dorwało by się do władzy .Na ostatnich wyborach nie byłem ,nie mogłem :( Ale jak będą następne to na pewno nie oddam głosu na żadnego spadochroniarza z Bolesławca którego nie chcieli wyżej.
To głosuj na Kawke!
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~PPP niezalogowany
22 sierpnia 2014r. o 20:38
wójcie zrobiłeś plac zabaw to może jeszcze jakiś parking bo teraz ludzie przyjeżdżając na ten plac parkują auta na ulicy i blokują poruszanie się tą ulicą
~Ziutek niezalogowany
22 sierpnia 2014r. o 20:40
W ostatnich wyborach małachowskiemu brakowało kilku głosów by przejść mam nadzieję że w tym roku pan małachowski będzie kandydowac i przejdzie
~Cierpliwy niezalogowany
23 sierpnia 2014r. o 11:58
A może zamiast Małachowskiego lepszy będzie Stan Tymiński. Tyle samo wie o naszej gminie ,ale ma ładniejsza żonę. Może Ronaldo!!! Czy nie rozumiecie że Wójtem powinien być KTOŚ Z NASZEJ GMINY,a nie jakiś importowany gwiazdor. Dla mnie wybór jest prosty- tylko Darek!!!!!!!
~ niezalogowany
23 sierpnia 2014r. o 14:03
~Cierpliwy napisał(a): A może zamiast Małachowskiego lepszy będzie Stan Tymiński. Tyle samo wie o naszej gminie ,ale ma ładniejsza żonę. Może Ronaldo!!! Czy nie rozumiecie że Wójtem powinien być KTOŚ Z NASZEJ GMINY,a nie jakiś importowany gwiazdor. Dla mnie wybór jest prosty- tylko Darek!!!!!!!
Wam Wojt wogole nie jest potrzebny.Rzadzcie się sami za pośrednictwem RADY SOLECKIEJ.
~Ziutek niezalogowany
23 sierpnia 2014r. o 15:23
To Właśnie że powinien być obcy bezstronny bo darek bełciarek to tylko za swoimi józkami obstaje
~ niezalogowany
23 sierpnia 2014r. o 16:09
A ja słyszalem ze ponoc mr.D dogadał sie z POwcami i Pan radny Malina nie bedzie startował w wyborach ale za to ma obiecane miejsce wice wójta.Wiec jak widac nasi politycy juz stołkami sie dzielą przed wyborami.

Z jednego sie ciesze w tej sytuacji:P Ze obecny wice wojt czyli Matyjewicz został wyruchany na szaro i robi PAPA z urzedu.Nalezało Ci sie..............
~mieszkaniec niezalogowany
23 sierpnia 2014r. o 19:11
Ale bzdury piszesz.Bez pana Tomasza Darek by już dawno poległ w gminie.On robi czarną robotę a Darek zbiera laury.
REKLAMA BAU zaprasza