tak jest agencja w intermarche niedawno otwarta bardzo mila obsługa mają kilka firm ubezpieczeniowych z których mozna sobie porównac skladki polecam!!!
Polecam OC w Link4 (zakupione przez internet). Za pojemnosc 2.3 wyszlo (jak dobrze pamietam) 950 zł (calosc), przy uwzglednieniu 30% znizki. Pozdrawiam :).
Jeśli chcemy żyć jak w bajce, najpierw sami musimy zostać bohaterami nie z tej bajki.
Towarzystwo ubezpieczeń wzajemnych, siedziba najbliżej w Lwówku, taniej już się nie da.
Co do Link -> kiedyś było warto->teraz niestety nie polecam... :-)
MTU siedziba na asnyka ja za poj.2.0 przy 10 % znizce bo pierwszy raz mialam auto na siebie wyszlo mi 1100 z groszami calosc i w tym jeszcze jest NW po 2 latach juz teraz place 800 z groszami
Widzę, że się reklamujecie.
Kto zawoła najtaniej za 1997 cm3 i 4998 cm3 przy 60% zniżek?? Mieszkam w Bolesławcu i nie mam zwyżki za wiek..
We wrześniu kończy mi się OC. Czekam na propozycje :>
Ja sprawdzałem chyba kilkanaście towarzystw ostatnio, żeby wybrać najtańsze OC. Jest obecnie tyle kryteriów i firmy są tak podzielone, że dla jednego będzie najtaniej w HDI a dla drugiego w MTU itd.. nie ma jednoznacznej odpowiedzi, zawsze warto sprawdzić wszystkie. Mi wyszło najtaniej w MTU, ale jeszcze rok temu, z innym autem najtaniej miałem w HDI.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.