Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Gdzie najtaniej zapłacę za OC

~ niezalogowany
15 listopada 2011r. o 22:39
Calahan napisał(a): Za pojemnosc 2.3 wyszlo (jak dobrze pamietam) 950 zł (calosc), przy uwzglednieniu 30% znizki. Pozdrawiam :).

To sporo. Mi wyszło 890 zł dla 2.5l v6 w mDirect (mBank) - 20% zniżek :)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
7544
#esemena79 nieaktywny
16 listopada 2011r. o 7:45
W compensie i inter risku jest w miarę tanio....
~rafal niezalogowany
16 listopada 2011r. o 8:08
"you can drive" to produkt Ergo Hesti. zgadzam się, że TU zmieniają kryteria o zniżkach/zwyżkach. Co roku radzę sprawdzać oferty na rynku, aby płacić rozsądne pieniądze.
Zapraszam w sprawie ubezpieczeń do biura w budynku poczty obok PKP, pok 21.podaję numer telefonu 889 211 114.
~just women niezalogowany
16 listopada 2011r. o 16:47
~rafal napisał(a): "you can drive" to produkt Ergo Hesti. zgadzam się, że TU zmieniają kryteria o zniżkach/zwyżkach. Co roku radzę sprawdzać oferty na rynku, aby płacić rozsądne pieniądze.
Zapraszam w sprawie ubezpieczeń do biura w budynku poczty obok PKP, pok 21.podaję numer telefonu 889 211 114.

Nie polecam You can drive, już nie jeden klient miał problem później z kontaktem z tą firmą, gdyż nie ujawniają swojego telefonu, później przechodząc do innej firmy ciężko dostać jakiekolwiek dokumenty potwierdzające wysokość zniżki,co jest podstawą do wyliczenia i potwierdzenia składki.
pozdrawiam
~k1p niezalogowany
16 listopada 2011r. o 17:10
~Mam bezkurencyjne ubezpieczenie OC napisał(a): 1994
FORD
1.6
-60%(n.prawda)
garaż(n.prawda)
Ok. 1O tys/rocznie(n.prawda)(...)

Tylko jak przyjdzie do kolizji z Twojej winy, prawdą będzie, że zapłacisz ze swojej kieszeni. Towarzystwa znajdą wszystko, aby tylko nie wypłacić odszkodowania. A u Ciebie znaleźć będzie bardzo łatwo. Chociażby po przebiegu ubezpieczenia. Udowodnią Ci, że nie masz 60% i masz pozamiatane.
~rafal niezalogowany
16 listopada 2011r. o 22:12
~k1p napisał(a):
~Mam bezkurencyjne ubezpieczenie OC napisał(a): 1994
FORD
1.6
-60%(n.prawda)
garaż(n.prawda)
Ok. 1O tys/rocznie(n.prawda)(...)

Tylko jak przyjdzie do kolizji z Twojej winy, prawdą będzie, że zapłacisz ze swojej kieszeni. Towarzystwa znajdą wszystko, aby tylko nie wypłacić odszkodowania. A u Ciebie znaleźć będzie bardzo łatwo. Chociażby po przebiegu ubezpieczenia. Udowodnią Ci, że nie masz 60% i masz pozamiatane.

Co mam rozumieć przez to, że ma pozamiatane?
Jakie są konsekwencje
~ niezalogowany
17 listopada 2011r. o 6:32
AXA Direct przy zakupie przez internet daje 20% zniżki (dla nowych klientów). Wszędzie wychodziło mi 850-990), a w AXA 623zł.
~meg niezalogowany
17 listopada 2011r. o 8:09
~ napisał(a): AXA Direct przy zakupie przez internet daje 20% zniżki (dla nowych klientów). Wszędzie wychodziło mi 850-990), a w AXA 623zł.

Potwierdzam AXA Direct najlepsza. Mi wszędzie wyliczano ubezpieczenie od 1700 do 1400 minimum a w AXA zapłaciłam 920.
przy powołaniu się na czyjąś polisę kolejne 10%zniżki
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza