Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Gdzie najtaniej zapłacę za OC

1428
Seifer
6 lutego 2012r. o 20:39
A możne poda ktoś z ubezpieczycieli jakieś ceny ( najbardziej interesuje mnie PZU- skoro twierdzi ze ma najtaniej )?

samochód pojemnosc 2.0 , rok 99 , 60 % zniżek, bez żadnej kolizji, płatne w jednej racie.

ile to będzie kosztować ?
tyle danych powinno wystarczyć do wyliczenia OC.

Uśmiech na twarzy nie zawsze odzwierciedla faktyczny stan umysłu...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Ewela niezalogowany
6 lutego 2012r. o 20:48
Seifer napisał(a):
samochód pojemnosc 2.0 , rok 99 , 60 % zniżek, bez żadnej kolizji, płatne w jednej racie.

ile to będzie kosztować ?
.

Hestia- 400zł :P
~agent niezalogowany
6 lutego 2012r. o 20:49
Wyślij mi sms ze swoim numerem telefonu, jutro zadzwonię i przeliczymy składkę. Niestety dane które podajesz są niewystarczające do wyliczenia składki. Podaję do siebie namiar 605 780 598 Przemysław Romanowski.
~agent niezalogowany
6 lutego 2012r. o 20:51
Ewela ciekawe jak wyliczyłaś/eś składkę skoro nie masz wszystkich danych do jej wyliczenia.
~Ewela niezalogowany
6 lutego 2012r. o 20:57
~agent napisał(a): Ewela ciekawe jak wyliczyłaś/eś składkę skoro nie masz wszystkich danych do jej wyliczenia.

heheheeeee...
auto mam takie samo jak przedmówca i wiekowo też podobnie :P
~agent niezalogowany
6 lutego 2012r. o 20:59
A dzięki to wszystko wyjaśnia.
~Ewela niezalogowany
6 lutego 2012r. o 21:02
~agent napisał(a): A dzięki to wszystko wyjaśnia.

Proszę :)
jeśli masz coś tańszego w ofercie to również chętnie skorzystam.

~agent niezalogowany
6 lutego 2012r. o 21:12
Napisz sms z numerem telefonu to oddzwonię. Wszystko w danym momencie zależy od daty końca ubezpieczenia. Jest to związane z tym jakie zniżki mogę zastosować.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza