~Karolina napisał(a): Raz założone botki, rozmiar 38 sprzedam za 30 zł (do rozsądnej negocjacji - kosztowały 89 zł)
[img=1365270642_1v1wdks.jpg][img=1365270670_nwl3iyf.jpg]
Tel 691 994 798 - nie odpowiadam na smsy
~ napisał(a):~ napisał(a):~ napisał(a): Witam, będę miała do sprzedania zestaw kosmetyków poniżej. Wartość zestawu wg cen z internetu to ponad 400 zł (można sprawdzić w internecie). Zestaw składa się z:
- Revitacell Stem Cells Face Set – zestaw do regeneracji twarzy,
- Revitacell Stem Cells Bust Set – zestaw do regeneracji dekoltu,
- Revitacell Stem Cells Hand Set – zestaw do regeneracji rąk.
Proszę przeczytać sobie opinie o produktach w internecie, podobno są rewelacyjne, osobiście nie wiem, nie stosowałam, ale na stronach www , blogach jest bardzo dużo opinii o nich.
Jak już wspomniałam, kosmetyki nie będą mi potrzebne, zapakowane w oryginalne opakowanie nie otwierane - każdy zestaw to dwa 50 ml opakowania - razem 6 pudełeczek.
Wszystko razem sprzedam za 180 zł.
Zestaw do odbioru za ok. dwa tygodnie, jeśli ktoś jest zainteresowany, zarezerwuję.
Numer telefonu 501802885 lub e-mail [email protected]
ponawiam
~Karolina napisał(a): Obcasik ma ok. 9 cm. Mierzyłam od środka pięty z tyłu :-)
~ napisał(a):~ napisał(a):~ napisał(a):~ napisał(a):~ napisał(a):ponawian PILNE !! !!~ napisał(a):!!~ napisał(a): przymme niedrogo wuzek dla dziecka 6 miesiecznego nasz niestety ktos ukradl moj numer 508 947 441!! !! !!
~~123 napisał(a):~ŁUKASZ napisał(a): Szafka np. pod telewizor na kółkach w dobrym stanie. cena 15zł 693-757-737[img=1365166986_55zcp3e.jpg]
z CocaColą i laptopem? :D